XXL: Колко голям е балконът на Русата Златка? (СНИМКА)

0

Колко сантиметра е гръдната обиколка на Русата Златка? Отговор на този въпрос даде самата тя пред последователите си в Instagram – 92 сантиметра.

Плеймейтката разкри и как е станала „заварката“ с настоящата й половинка Карен Хачатрян. „Нас ни запозна общ приятел, който много настояваше и общо взето според мен и Карен му е угодил да се запознае с мен, аз също. И така малко насила се запознахме, но ако питате дали веднага се случиха нещата – да, абсолютно веднага. Много се харесахме първо като хора, много си паснахме, много си говорехме. И второ, че визията не е на последно място – и там също много се харесахме”, разказа изкусителката в отговор на въпрос от пръв поглед ли е любовта им с арменеца.

Двамата вече били коментирали името на бебето, което очакват. „Имаме различни виждания, но пък аз с най-голямо удоволствие ще се съобразя с това той какво харесва повече, въпреки че той казва, че той ще се съобрази с мен. В крайна сметка ще разберем в началото на лятото”, отговори Райкова, която вече има едно дете от бившия футболист Благой Георгиев.

Едрогърдата блондинка била надушила, че Карен й готви някаква изненада за Коледа, но не очаквала да й подари баровския джип, стана ясно още от отговорите й на въпросите на фенове.

The post XXL: Колко голям е балконът на Русата Златка? (СНИМКА) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: XXL: Колко голям е балконът на Русата Златка? (СНИМКА)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви