Grand Hotel Therme и Pulse Therme – големите победители на наградите „Спа на годината“ за 2023 г.

0

Стилен СПА комплекс като никой друг, Grand Hotel Therme се намира в живописното село Баня, в полите на Рила и Пирин, и тази година заслужено получи най-високата оценка при връчването на престижните награди „СПА на годината“. Хотелът бе отличен с първо място в категорията „Спа център на годината“.

Ежегодните награди „СПА на годината“ се връчват от експертно жури и отразяват върховите постижения в областта на СПА туризма у нас. Отличаването с тях е признание за най-високо качество на предлаганите услуги, което гарантира максимална клиентска удовлетвореност.

Макар да бе отворен преди по-малко от година Grand Hotel Therme бързо се утвърди като много повече от СПА хотел. Новият представител на веригата Grand Hotels вече е любимо място не само за хората, търсещи най-модерните СПА услуги, но и за любителите на активния, а и на кулинарния туризъм. Хотелът може да предложи на гостите си прекрасни изживявания и уникален по рода си All Inclusive пакет по всяко време на годината. Изключително високото ниво на обслужване и качеството на услугите получиха заслужено признание от компетентното жури и хотелът грабна най-реномираната награда в областта на СПА туризма у нас още в първата година след отварянето си.

Високата оценка на Grand Hotel Therme беше допълнена с още една престижна награда. Първо място в категорията „Най-добър Термален Спа център“ получи Pulse Therme – просторното Спа бижу, изградено в рамките на хотелския комплекс. Това е най-големият Спа център в България и е отворен както за гостите на хотела, така и за външни посетители. Той продължава да се развива и разширява, за да предоставя най-висококачествените възможни услуги в областта на термалните процедури. За момента разполага с 5 вътрешни и външни минерални басейни. Освен тях поетапно ще започнат да функционират и допълнителни, сред които и един голям външен минерален басейн с олимпийски размери.

И двете награди са напълно заслужени и затвърждават Grand Hotel Therme и Pulse Therme като най-притегателни локации на СПА картата на България. Наградите отразяват успешната работа на екипите, които стоят зад развитието на тези два бизнеса. И едновременно с това им дават стимул да продължат да правят това, в което са най-добри – да предоставят услуги и обслужване без аналог по отношение на качество и клиентска удовлетвореност.

Ето и крайните резултати от избора на журито в отделните категории за „Спа на годината”:

  1. Спа център на годината – Grand Hotel Therme
  2. Най-добър Tермален Спа център – Pulse Therme

The post Grand Hotel Therme и Pulse Therme – големите победители на наградите „Спа на годината“ за 2023 г. appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви