9 500 лв. събраха на благотворителен концерт в Струмяни в помощ на 7-месечния Ники

0

Общинска администрация Струмяни, заедно с образователни, културни и социални институции на територията на община Струмяни, организира в навечерието на Гергьовден пролетен благотворителен концерт и изложба – базар за набиране на средства под надслов „Да помогнем на Ники“.

Участие в концерта взеха децата от ДГ “Патиланци“ и учениците от СУ “Св. Паисий Хилендарски“, които ни потопиха в магията на българските народни песни, танци, традиции и приказки. Концертът беше предшестван от пъстра и цветна изложба – базар на която бяха представени разнообразни арт изделия изработени с много любов в подкрепа на кампанията.

Г-ца Фиданка Котева – зам. кмет хуманитарни дейности на община Струмяни обяви събраните средства от проведените инициативи в размер на над 9500.00 лв., които ще отидат в помощ на 7-месечният Ники и неговото лечение в чужбина.

Тя отправи своите огромни благодарности на всички дарители и хора с големи сърца, които се обединиха и подкрепиха Ники в неговата борба. Всички заедно за пореден път доказахме, че все още има солидарност, съпричастност и готовност да си помагаме взаимно!

The post 9 500 лв. събраха на благотворителен концерт в Струмяни в помощ на 7-месечния Ники appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: 9 500 лв. събраха на благотворителен концерт в Струмяни в помощ на 7-месечния Ники

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация