60 хиляди лева за детската градина в село Долна Градешница

0

В края на 2023 г. община Кресна инвестира 60 000 лева за цялостен ремонт и преоборудване на помещенията на филиала в с.Долна Градешница на ЦДГ „Здраве“, гр.Кресна. Ремонтът завъши преди няколко дни и сега искаме да ви направим витруална разходка със снимките, които публикуваме.
Всъщност, началото на ремонтните работи бяха планирани по-рано през 2023 г., но кметът на община Кресна, г-н Николай Георгиев, не искаше да остави никакви съмнения у своите съграждани, че го прави с предизборна цел или за да получи някаква изгода на преминалите местни избори.
Всички помещения във филиала на детската градина са изцяло обновени, а интериорът е изпълнен с модерни, съобразени с детската фантазия нови мебели и приказна декорация. Поставени са по-функционални и красиво изпълнени нови, индивидуални шкафчета за децата в приемната. В спалното помещение има нови детски легла, а игралната зала впечатлява със своя модерен дизайн и функционалност. За разлика от преди, всички помещения са климатизирани и навсякъде на пода е поставен износоустойчив ламинат. Иначе казано, благодарение на грижата на кметовете на община Кресна, г-н Николай Георгиев и на кметството в село Долна Градешница, г-н Стоян Акареев, децата на селото ще имат най-добри условия за игри, отдих и творчески занимания с техните ръководители.
60 хиляди лева са поредната сериозна инвестиция в бъдещето на село Долна Градешница след асфалтирането на центъра през 2023 г. и мащабното честване на 100 годишнината от основаването му. Тогава до „Студената чешма“ бе оформен нов площад, с историко-познавателен, експозиционен кът и паметник на основателите, а пространството бе урбанизирано с много зеленина и места за отдих и почивка на местните хора.
Може да бъде изображение с на закрито и спалня
Може да бъде изображение с на закрито
Може да бъде изображение с 8 души, дете, хора, които учат и маса

The post 60 хиляди лева за детската градина в село Долна Градешница appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви