22-годишна шофьорка на камион: Това може да е кариера за всеки

0

22-годишна шофьорка на камион публикува послания в TikTok, за да покаже на хората, че това може да бъде „кариера за всеки“.

Беки Джайлс от Маркет Харбъро, Лестършър, кара камиони от четири години за семейния си бизнес за селскостопански превози в Дезбъро, Нортхемптъншир.

Джайлс си е създала акаунт в TikTok, за да покаже работа, която „не би сменила за нищо на света“ и да насърчи други да се присъединят към индустрията. Тя споделя видеоклипове от ежедневния си живот и отговаря на въпроси за бранша.

„Смятам, че това е работа и за жени. Това е добра индустрия, от която да бъдеш част. Шофьорите са добри хора“, разказва Беки пред BBC.

„Аз бяха много срамежлива в училище, но откакто започна работа това се промени. Постоянно срещам нови хора“, допълва тя.

Шофьорката каза, че е получила някои негативни коментари за инициативата й, но призова хората да бъдат по-малко осъдителни относно това кой може да поеме такива работни места.

„Не трябва ли да се занимаваш с друга работа, защото жените се занимават с почистване или готвене?“, я питат потребители. Но Беки отговаря категорично, че никой не може да я спре да прави това, което тя желая.

Припомняме, че правителството във Великобритания предприема редица стъпки за справяне с недостига на шофьори на тежкотоварни автомобили, на фона на опасения относно доставките на храна, гориво и други артикули в навечерието на Коледа.

Превод и редакция: GlasNews.bg

The post 22-годишна шофьорка на камион: Това може да е кариера за всеки appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: 22-годишна шофьорка на камион: Това може да е кариера за всеки

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация