2-ма от Пиринско в ръководството на новоучредената ПП „Български възход“

0

Георги Самандов и Надежда Самарджиева са двамата представители от Благоевградска област, които днес влязоха в Изпълнителния съвет на новоучредената партия Български възход. Бившият зам.-министър на енергетиката инж. Самандов е син на някогашния Командващ на Съвместното командване на силите, общинския съветник в Гоце Делчев ген. Атанас Самандов.

На пресконференцията след основаването на партията „Български възход“ Георги Самандов седна от дясната страна на партийния лидер Стефан Янев и потвърди предварителните слухове, че е сред най-близките хора на Янев.

Самандов на практика зае мястото на съучредителката на партията Ралица Симеонова, която рано сутринта използва социалните мрежи, за да обяви, че напуска партията, защото не е съгласна с напливът към „Български възход“ на отломки от други партии.

От ляво на партийния лидер през няколко новоизбрани членове на партийното ръководство пък беше Надежда Самарджиева, която е дъщеря на бизнесмена от Добринище Данаил Самарджиев.

„Вече не се занимавам с бизнес“, коригира ни бившият хотелиер, с когото успяхме да се свържем. Прехвърлил съм всичко на дъщерите, а аз гледам внуците. Но да, Надежда е моя дъщеря, адвокат в Софийската адвокатска колегия, и й желая успех!“, потвърди за вестник „Струма“ гордият татко.

Източник: Вестник Струма

The post 2-ма от Пиринско в ръководството на новоучредената ПП „Български възход“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: 2-ма от Пиринско в ръководството на новоучредената ПП „Български възход“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация