19-г. бременна, болна от Ковид, загуби бебето, с линейка от Дупница я транспортираха в тежко състояние за София

0

19 годишна бременна жена, болна от Ковид, загуби 7-месечния си плод и вчера в 11.00 часа бе транспортирана от Дупница, където потърсила помощ при благоевградския гинеколог д-р Петър Динов, в Майчин дом на Института по акушерство и гинекология в столицата.

Според оскъдната информация младата жена наскоро се върнала от Испания, където най-вероятно се е заразила. След като получила болки, ходила на преглед в Сандански и при благоевградска гинеколожка, най-накрая потърсила помощ от бившия шеф на гинекологичното отделение в МБАЛ Благоевград д-р Динов, който от доста години работи в Дупница, но има и клиника в областния център. След като установил, че плодът е мъртъв, лекарят я изпратил по спешност с линейка в София, където колегите му се борят да я стабилизират.

Източник: Вестник Струма

The post 19-г. бременна, болна от Ковид, загуби бебето, с линейка от Дупница я транспортираха в тежко състояние за София appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: 19-г. бременна, болна от Ковид, загуби бебето, с линейка от Дупница я транспортираха в тежко състояние за София

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация