18 имена на кандидат-депутати праща днес в София областният съвет на ДПС в Благоевградска област

0

18 имена на кандидат-депутати праща днес в София областният съвет на ДПС в Благоевградска област. Те са номинации на общинските ръководства в областта, а целта на вчерашното събиране на областното ръководство в Гоце Делчев бе да ги подреди по азбучен ред.

Предложените за депутати от Първи Благоевградски многомандатен избирателен район всъщност били 20, но двама от номинираните отказали за влязат в листата – кметът на Белица Радослав Ревански и градоначалникът на Сатовча Арбен Мименов.

Повечето от номинираните са национални фигури, свързани с ДПС – сегашният депутат от  Благоевград Делян Пеевски, Халил Летифов и Йордан Цонев от ръководството на ДПС, председателят на движението Мустафа Карадайъ и др., има обаче и местни фигури, като младежкия лидер и общински съветник от Хаджидимово Ибраим Зайденов.

Как ще стане подредбата, е в ръцете на централното ръководство на ДПС, откъдето ще определят и водача на листата. В окончателен вид тя ще бъде готова най-рано след седмица.

The post 18 имена на кандидат-депутати праща днес в София областният съвет на ДПС в Благоевградска област appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: 18 имена на кандидат-депутати праща днес в София областният съвет на ДПС в Благоевградска област

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация