17-годишен българин e задържан за изнасилване на малолетен в Атина

0

Осем непълнолетни са обвинени в системно изнасилване на 15-годишно момче в порутена къща в квартал „Илион“ в гръцката столица. Между тях е и 17-годишен българин, който е с мярка за неотклонение „задържане под стража“, заедно с други петима от извършителите.

Скандалът, който предизвика шок сред гръцкото общество излезе наяве преди дни, когато жена съобщила на родителите на детето, че видеото на ужасите е изтекло. Родителите на 15-годишното разговаряли с детето, тъй като не знаели нищо, а след това детето им признало какъв кошмар преживява. Според жената, която е уведомила майката на детето, другите деца са го заплашили да не казва нищо.

Всички задържани непълнолетни, участвали в тези зловещи инциденти, са признали, че са снимали и записвали на мобилните си телефони какво са причинили на нещастния си връстник, но отричат обвиненията в изнасилване, като уж твърдят, че всичко това се е случило на игра.

Чрез профилите си в социалните мрежи непълнолетните, обвинени в групово изнасилване на 15-годишния, са опитали да изградят образ на диви и безскрупулни деца, членове на банда. Излезлите наяве факти по случая и извършителите са шокиращи.

От изтеклите кадри се вижда, че единият от непълнолетните държи пистолет, а обвиняемите са публикували и снимки на наркотици в профилите си в социалните мрежи.

Мобилните телефони на всички обвиняеми се намират в криминалистични лаборатории на полицията, тъй като служителите искат да установят дали обвиняемите са разменяли съобщения помежду си, в които са споменавали темата за изнасилване.

Властите продължават да издирват непълнолетните деца, сред които и четирите момичета, които, според показанията на жертвата, са присъствали на тези шокиращи действия и дори са разпространили видеото от изнасилването.

в.Труд

The post 17-годишен българин e задържан за изнасилване на малолетен в Атина appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: 17-годишен българин e задържан за изнасилване на малолетен в Атина

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви