Победителят Андрей Новаков продължава да защитава неуморно интересите на България в Европа

0

Андрей Новаков продължава да защитава неуморно интересите на България в Европа. Той настоява до край за решението на наболели проблеми, които касаят както Европа, така и България.

Вече шест години представлявам Европарламента в преговорите за годишния бюджет на ЕС. Днес поисках над половин милиард евро увеличение в парите на Европа за 2022 г. Повече за ОЛАФ, за опазване на границите и за „Еразъм+“. ОЛАФ – за да разследва всеки подаден сигнал. Бързо. Границите – за да не треперим за сигурността си. „Еразъм+“ ли? Защото съм на 33 и знам колко е важно, че с тези пари 80 000 младежи повече ще пътуват, ще учат и ще се развиват”, написа той на страницата си в социалната мрежа.

Десетки хора подкрепят Андрей Новаков и настояват да не се отказва и да продължава да информира Европа за положението в България.

Андрей Новаков е и областен лидер на ГЕРБ в Благоевградска област. Той успя да постигне голям успех за областта по време на последните парламентарните избори. Прояви особен хъс, себераздаване и дипломатичност и доказа, че е добър политик, който може да управлява.

The post Победителят Андрей Новаков продължава да защитава неуморно интересите на България в Европа appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Победителят Андрей Новаков продължава да защитава неуморно интересите на България в Европа

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация