И синът на Милко Калайджиев си пусна мустак (СНИМКА)

0

Милко Калайджиев има достоен наследник по мустак. Един от близнаците на певеца – Александър, си е пуснал окосмение под носа по подобие на известния си баща. За това се похвали самият Калайджиев, за когото мустакът е не само светиня, но и запазена марка през последните десетилетия.

Заедно и с другия близнак – Антонио, Милко разпуска на родното Черноморие, където съчетава почивка и работа – през деня е на плажните барове, а вечер пее по заведения.

Александър сам взел решение за мустака и не е имало натиск от родителското тяло. Антонио и близнакът му са изключително популярни сред девойките, радват се на голям интерес, а на няколко пъти мустак номер 1 на републиката ги снима в свои клипове с гаджетата им по това време.

Близнаците са категорични, че не искат да се занимават с музика като баща си. Самият Милко признава, че никога не им е оказвал натиск в тази насока и двамата сами са избрали в каква насока да се развиват. Голямата мечта на Антонио е да се занимава с архитектура, докато Александър се е насочил към кариера като лекар.

Братята са възпитаници на Езиковата гимназия в Хасково. Преди време те споделиха, че славата и публичността изобщо не ги влекат. Антонио смяташе да замине за Милано, където да се посвети на тайните на архитектурата или интериорния дизайн, но после е променил решението си и е решил да остане у нас, пише България днес.

„За съжаление, ние даваме готова работна ръка на Европа, страхотни деца напускат България. Тук образованието е хубаво, подготовката е хубава“, заяви Милко, който през септември трябва да навърши 71 години.

Преди три години Калайджиев шокира цяла България, след като обръсна мустака си заради участието си в предаването за имитации „Като две капки вода“.

„Не ми се разделяше с мустака, все пак от 30 години съм с него. Но ето че се случи и цялата държава се вълнува от това. Сам си го махнах и излязох на сцената. Синовете ми бяха в публиката и тогава ме видяха за пръв път с новата ми визия. Тепърва ще свиквам, но не можеше с мустаци да правя женски образи. Гримьорите на предаването са наистина много добри – направиха ме едно към едно с Тото Котуньо“, сподели пред „България Днес“ обичаният певец.

„Принудих се да си слагам изкуствен мустак, когато излизам навън, за да могат да ме познаят приятелите ми. Аз го наричам бутафорен, тъй като не е истински, но поразително прилича на истинския. Както се казва – ако ме спре полиция и ми поиска личната карта, да мога да докажа, че приличам на човека от снимката. С изкуствения мустак ще бъда до края на шоуто, а след това ще си пусна отново истински“, коментира тогава Калайджиев с тъжна нотка в гласа.

Източник: fakti.bg

The post И синът на Милко Калайджиев си пусна мустак (СНИМКА) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: И синът на Милко Калайджиев си пусна мустак (СНИМКА)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение