Гергана от „Ергенът“ сподели нещо лично за Виктор Стоянов

0

Гергана Стаменова, която бе сред най-палавите участнички в шоуто „Ергенът“, направи доста лично признание.

По време на видео, в което тя коментира един от епизодите на шоуто заедно с влогъра Мъци, красавицата сподели, че харесва Виктор много преди да се запише за кастинга за предаването. Оказа се, че Стаменова и фитнес инструктура са се срещнали още преди 2 години, но поводът е бил професионален ангажимент. Двамата били част от заснемането на реклама, участвали като модели. По онова време Гери е била блондинка, вероятно заради което Виктор не можал да я разпознае, когато започнали снимките за „Ергенът“.

Стаменова признава, че още преди две години, когато се срещнали покрай ангажимента за фотосесията, е харесала Стоянов като модел, но не е предприемала никаква крачка към него. По онова време той беше все още обвързан с дългогодишната си половинка, Гери също е била във връзка, предава woman.bg.

Стаменова споделя още, че не го е следвала и в социалните мрежи в този период, но определено го е запомнила, макар и срещата им да е била съвсем закратко, а Виктор дори не я и запомнил. Но ето че съдбата си знае работата и двамата се срещнаха за по-дълго в „Ергенът“.

Източник: fakti.bg

The post Гергана от „Ергенът“ сподели нещо лично за Виктор Стоянов appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Гергана от „Ергенът“ сподели нещо лично за Виктор Стоянов

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация