/ Видео/ Нов скандален клип с дете зад волана: 12-годишна подкара колата на кака си

0

Малкият Фончо, който бе заснет от баба си да шофира по улиците на Пещера, продължава да има последователи. По стъпките му, малко момиче от Ямбол показва завидни умения зад волана.

За това сигнализираха наши читатели, като клипът е качен от сестрата на момиченцето в ИнстаграмСпоред нашия читател, пожелал анонимност, детето е на 12 години, а напътствие отстрани й дава най-вероятно каката, която се смее и я окуражава.

От записа се чува, че хлапето казва:

„Чакай.. жена! Ще я блъсна!”, а в отговор получава „Тя няма да пресича, давай!” и навигацията продължава.

Според читателите ни, случката става в един от най-оживените ямболски квартали, в който живеят много деца, които си играят и бягат по улиците, а възрастни хора често излизат на разходка. Момичето едва ли има достатъчно бързи рефлекси, за да реагира в случай, че на улицата изскочи дете, а каката – навигатор също няма как да реагира правилно в извънредна ситуация.

Не се знае дали родителите са наясно с подвизите на двете си дъщери и по-специално тези на малката, но очевидно контролът в семейството не е висок. Поведението на тийнейджърката показва, че тя изобщо не осъзнава опасността от действията си, както законово, така и от морална гледна точна.

Припомняме, че след скандалният клип на Фончо „тариката“ от Пещера, дядо му се сдоби с акт, а баща му бе разследван от органите на реда.

 

Източник: Трафикнюз

The post / Видео/ Нов скандален клип с дете зад волана: 12-годишна подкара колата на кака си appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: / Видео/ Нов скандален клип с дете зад волана: 12-годишна подкара колата на кака си

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация