/ Видео/ Започва проверка по случая с битото от полицай момче в Благоевград

0

Полицията в Благоевград проверява случая с битото от полицай момче, за да се установи дали служителят на реда е превишил своите правомощия. Уведомена и прокуратурата в Благоевград.

Вчера полицай от Благоевград преби 18-годишния ученик Кирил Златарски. Поводът за агресията към момчето бил изхвърлен на земята фас. По време на инцидента полицаят не е бил на работа.

След забележката е последвал спор, а след това и побой, при който момчето получава редица травми по главата. Екип на Спешна помощ веднага го откарва в болница. В момента състоянието му е по-добро и момчето се намира у дома. След разпит на свидетели е установено, че извършителят е 48-годишен инспектор от Благоевград.

„Бях със съученик и и тръгвахме към училище за последен час, изхвърлих си фаса на земята, при което един мъж от нищото започна да ме обижда, да отправя закани и заплахи. Приближи се до мен и ми удари шамар, при което ми паднаха очилата. В знак на защита му репликирах с обидни думи, при което той ме свали на земята, качи се върху мен, започна да ме удря с юмруци, да ме души“, разказва Кирил.

„Обади ми се неговият приятел, тъй като той вече беше в Спешното отделение. Откаран е с контузни рани по главата и тялото, гадене, повръщане и съмнения за комоцио“, каза майката Росица Златарска.

Източник: БНТ

 

The post / Видео/ Започва проверка по случая с битото от полицай момче в Благоевград appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: / Видео/ Започва проверка по случая с битото от полицай момче в Благоевград

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация