Бивш партньор на Ан Хеш пожела да управлява наследството на покойната актриса

0

Съдебна битка се очертава за управлението на покойната актриса Ан Хеш, съобщи Трибюн контент ейджънси/ДПА.

Бившият партньор на актрисата Джеймъс Тъпър е внесъл в четвъртък в съд в Лос Анджелис иск, в който твърди, че по право трябва да управлява наследството ѝ. Хеш почина на 53 години през август след тежка автомобилна катастрофа.

През август 20-годишният син на актрисата Хоумър Лафун от брака ѝ с Колман Лафун поиска съд да го определи като администратор на имуществото ѝ. Хеш не е оставила завещание. Лафун настоява и да бъде определен като законен представител на 13-годишния си брат Атлас Хеш Тъпър, син на актрисата и на Джеймс Тъпър. Двамата братя са вписани като единствени наследници на майка си.

Актьорът Тъпър, с когото Хеш се сближава на снимачната площадка на сериала „Men in Trees“, твърди, че тя е оставила завещание, в което той е посочен за негов изпълнител и че му го изпратила по електронна поща през 2011 г.

„Желанието ми е всичките ми притежания да бъдат под контрола на Джеймс Тъпър и да бъдат използвани за отглеждане на децата ми и след това да им бъдат предоставени“, се посочва в електронното съобщение, което Тъпър е приложил към съдебния си иск.

„Те ще бъдат поделени поравно между децата ни, понастоящем Хоумър Хеш Лафун и Атлас Хеш-Тъпър и всеки от тях ще получи дела си, когато навърши 25 години. Когато и последното дете навърши 25 години, всяка къща или друга моя собственост, да бъде продадена и парите д бъдат поделени поравно между децата ни“.

В молбата до съда Тъпър посочва, че Лафун „не е подходящ да бъде определен като личен представител на това наследство“ и че човекът, който ще го контролира, трябва да е „някой с повече опит и умения“.

„Той е едва на 20 години, безработен и бе отчужден от Хеш преди смъртта ѝ заради това, че прекъсна следването си и не работеше, за да се издържа“, пише в молбата.

Тъпър поставя под въпрос и това дали Лафун би действал за постигане на най-доброто за по-малкия си брат.

„Хоумър се съгласи да посещава заедно с Атлас специалист за справяне със скръбта, но не се появи на консултацията и остави Атлас да го чака. Той прие да се срещне с Атлас и Тъпър в ресторант на 25 август 2022 г., но не дойде, макар те да го чакаха час и половина“, пише Тъпър до съда. Той добавя, че всичко това е изключително разстройващо за Атлас, който е на 13 години, бил е с майка си в деня на смъртта ѝ и неведнъж е търсил контакт с брат си, но след смъртта на майка им двамата не са се виждали и Хоумър не е търсил връзка с Атлас.

Джеймс Тъпър отбелязва, че ако молбата му бъде удовлетворена, смята да наеме неутрална трета страна – професионалист, който да управлява наследството на Хеш.

Източник: fakti.bg

The post Бивш партньор на Ан Хеш пожела да управлява наследството на покойната актриса appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Бивш партньор на Ан Хеш пожела да управлява наследството на покойната актриса

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение