Ясно е! Седем са кандидатите за кметския стол в община Благоевград

0

Седем са кандидатите за кмет на община Благоевград, които ще участват в надпреварата на 27 юни.

Вчера бе последният срок, в който кандидатите могат да се регистрират в ОИК за участие в битката за кметския пост.

Остава седмица преди началото на предизборната кампания за частичните избори в Благоевград. И така стана ясно, че на частичните кметски избори кандидатите са с 5 по-малко в сравнение с редовните кметски избори през есента на 2019 година.

Румен Томов отново ще се яви като независим. Томов бе отстранен от ВАС заради неподадени документи в срок за отписване на търговската си фирма.

Доскорошният председател на Общинския съвет – Андон Тодоров също ще се яви като независим кандидат. Като независима се явява и Людмила Костадинова.

Сред партийните кандидатури са тази на лидера на партия „Има такъв народ” – Илко Стоянов, на Цвета Рангелова от партия „Възраждане”, на Виктория Каракостова от коалиция „Демократична България-Обединение” и на Стефан Делиов от коалиция „Ние, Гражданите”.

Прогнози за частичните местни избори на 27 юни сочат, че на балотаж ще бъдат Андон Тодоров и Румен Томов като между  двамата се очертава да бъде основната битка. Ясно е, че предстоящата надпревара за кметския стол в Благоевград  ще бъде  интересна .

The post Ясно е! Седем са кандидатите за кметския стол в община Благоевград appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Ясно е! Седем са кандидатите за кметския стол в община Благоевград

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация