ШОКИРАЩАТА СЛУЧКА С ДЕТЕ ЗАД ВОЛАНА: 10-годишното момче било с дядо си, който му обещал да покара колата(ВИДЕО)

0

10-годишно дете шофира учебен автомобил по улиците във Враца. Това се вижда на клип, заснет от случаен водач. До момчето стои възрастен мъж. Оказва се, че спътникът всъщност е дядо на момчето и е автомобилен инструктор. Пред NOVA мъжът категорично заяви, че не смята, че постъпката му е била опасна. По думите му през цялото време е контролирал движението и скоростта на колата.

„По време на коледните празници отидохме на полигон, за да покара. Бях му обещал. Той кара електрически скутер, въпреки че няма право да го управлява. На връщане в града ме попита „Дядо, може ли да покарам 500 метра?”. Реших да му позволя. Държах волана през цялото време. Не мисля, че беше опасно. Освен това, аз превключвам скоростите, движим се на първа и втора предавка. Той искаше по-скоро да си направи селфи, за да покаже на приятелите си, че е карал кола. Аз контролирах изцяло нещата, а той само се кефеше”, разказа в ефира на „Здравей, България” автомобилният инструктор Красимир Начев. Мъжът е получил акт, който смята да обжалва.

The post ШОКИРАЩАТА СЛУЧКА С ДЕТЕ ЗАД ВОЛАНА: 10-годишното момче било с дядо си, който му обещал да покара колата(ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: ШОКИРАЩАТА СЛУЧКА С ДЕТЕ ЗАД ВОЛАНА: 10-годишното момче било с дядо си, който му обещал да покара колата(ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви