Шеф Лео Бианки покори Grand Hotel Therme Италианският маестро е поредният шеф-готвач, гостуващ в 5-звездния хотел в село Баня в серия от кулинарни събития

0

Grand Hotel Therme продължава да надхвърля представите за традиционен СПА хотел с разнообразните изненади, които организира за гостите си. Поредното събитие, което вече се превърна в традиция за 5-звездния хотел в село Баня, е гостуването на популярни шеф-готвачи, които на място приготвят свои собствени менюта за гостите на хотела.

Отзивите за инициативата са изключително позитивни и тя се радва на голям интерес. А и определено съвпада с концепцията на хотела, който освен на най-високо качество на СПА услугите, залага и на много високо ниво на изхранване с винаги богато и здравословно меню.

Шеф Лео Бианки беше поредният популярен шеф, който готви на живо за гостите на Grand Hotel Therme. Той успя буквално да ги пренесе в Италия с разнообразните си предложения и интерпретации на традиционни ястия и десерти.

В типично свой стил италианският кулинарен маестро едновременно успяваше да забавлява гостите, за им демонстрира лично някои тънкости в кухнята и да насърчи ценителя на добрата кухня във всички тях. А накрая ги възнагради с възможността да се насладят на впечатляващото му няколкостепенно меню, от което никой не остана разочарован.

Преди Лео Бианки своето кулинарно майсторство в ресторантите на Grand Hotel Therme вече демонстрираха и други доказани майстор-готвачи. До момента в инициативата се включиха популярни участници и победители от различни кулинарни формати – Станислав Иванов, Атанас Балкански, както и Илиан Кустев.

От Grand Hotel Therme съобщават, че ще продължават да развиват тази поредица от кулинарни събития и в бъдеще. С тази своя инициатива, даваща възможност на гостите да се докоснат до уменията на топ готвачите в България, Grand Hotel Therme отново се доказва като повече от СПА хотел. Малко над година след отварянето си, той вече успешно комбинира перфектните условия за СПА с възможност за една релаксираща, но и зареждаща семейна почивка в България.

The post Шеф Лео Бианки покори Grand Hotel Therme <br/> <span style=’color:#666663;font-size:16px;’>Италианският маестро е поредният шеф-готвач, гостуващ в 5-звездния хотел в село Баня в серия от кулинарни събития</span> appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви