Чужденец посочи най-гадната българска закуска

0

Много хора се питат какво да хапнат сутрин рано. За съжаление, все още има хора, които не осъзнават, че това, което ядем сутрин е много важно и то зарежда тялото ни с необходимите вещества, за да имаме сили през деня.

Чужденец, който покрай коледните и новогодишните празници бил в България, сподели:

„Това направо не е за вярване! Как може българите да закусват такива неща? Това е гнусно“, написа той в писмото си, което изпрати на Фейсбук страницата на jenata.blitz.bg. Той каза, че това е най-гадната закуска, която някога е опитвал.

„Изненадан съм, че българите не се нуждаят от специални продукти за закуската им. Закусвате каквото имате под ръка: хляб, печени/пържени картофи, суров лук, дори разни вътрешности от различни животни. И това за вас е лека закуска?“, шашна се чужденецът.

Той правилно отбеляза, че българите мариноваме всичко, което е израснало в градината – домати, краставици, гъби, чушки, зеле и други.

„Любимото ястие на българите май е осолената риба или, както я наричате сушена, формално сурова риба. Вкусът ѝ наистина е непоносим, но вие наистина го харесвате. Не знам как може и това да консумирате за закуска?! Сушената риба всъщност е предястие, рибата се намазва със сол, изсушава се, след това люспите се отстраняват и се ядат! Гадост!“, написа той.

Източник: fakti.bg

The post Чужденец посочи най-гадната българска закуска appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Чужденец посочи най-гадната българска закуска

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация