Четирима арестувани при спецакция в Пиринско

0

Четирима души са арестувани при специализирана полицейска операция по линия на противодействие битовата и конвенционалната престъпност в Благоевградска област. Извършват се и проверки по метода „Широкообхватен контрол“ за употреба на алкохол, наркотични вещества, неправоспособност, използване на обезопасителни колани и системи за обезопасяване на водачите и пътниците в превозните средства.

На територията, обслужвана от РУ-Разлог, от екипи на Главна дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“, полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, РУ-Разлог и РУ-Банско съвместно със служители на НАП, БАБХ и ДГС-Благоевград са проверени: 86 лица, 68 МПС, 1 питейно заведение и 2 търговски обекта. Задържано е едно лице. Съставени са 10 акта за установено административно нарушение и 15 фиша по ЗДвП, както и 3 акта за установено административно нарушение по Закона за българските лични документи. От служители на БАБХ са съставени три протокола и един акт за установено административно нарушение.

В хода на специализираната полицейска операция общо на територията на областта са проверени: 344 лица, 278 МПС, 4 пункта за черни и цветни метали, 14 заложни къщи, 5 автоморги, 6 питейни заведения и 20 търговски обекта. Иззета е около 17,90 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Задържани са 4 лица. Съставени са 24 акта за установено административно нарушение и 69 фиша. Регистрирани са 3 престъпления. Образувани са: две досъдебни производства по чл.354а, ал.3 от НК. От представителите на другите институции са съставени един акт за установено административно нарушение и 11 констативни протокола. Работата продължава.

The post Четирима арестувани при спецакция в Пиринско appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви