Христо Иванов: Нямаме право да тласкаме страната към още хаос

0
Нямаме право да тласкаме страната към още хаос, каза съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов, след като Слави Трифонов обяви, че изтегля от правителството министрите на „Има такъв народ“, а премиерът Кирил Петков каза, че е готов за правителство на малцинството.

„Всеки от нас е искал да сложи край на коалицията, обаче това не слага край на агонията. Това, което липсваше в изказването на г-н Трифонов, е какво следва оттук нататък за страната, не за нас, които сме участници в тази постоянна драма“, посочи Христо Иванов..

“Какво следва за страната оттук нататък, къде я тласкаме – към избори, към хаос, към управление с плаващи мнозинства. Мисля, че човек, ако сериозно се отнася към това да представляваме хората, които ни управляват, сме длъжни първо да си отговорим на този въпрос. И като видим, че следва само още повече агония, трябва да седнем да проведем сериозен разговор, да, може би трябва да се преосмисли начина, по който коалицията работи, но ние нямаме право да тласкаме страната към още повече хаос“, коментира Христо Иванов пред бТВ.

Той добави , че вярва и се надява, че колегите му от ИТН не могат да направят такава крачка и трябва да се върнат на масата за разговори.

„Все още не е изтекло времето за това“, каза Иванов.
 

Източник: mediapool.bg

The post Христо Иванов: Нямаме право да тласкаме страната към още хаос appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Христо Иванов: Нямаме право да тласкаме страната към още хаос

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация