Хотелиер по гащи шокира наша певица в Царево

0

Истинско разочарования е преживяла певицата Йоана Захариева. Тя отседнала за една вечер в хотел в Царево, но очакванията ѝ били далече от действителността. Ето разказа й:

„Обичам България и нейната природа. Харесвам кампанията “Подкрепи българското Черноморие “, но смятам че не сме дорасли и не я заслужаваме. Ето един пресен пример:

Предния уикенд решихме с приятелки да се веселим и да отидем на #caravanparty в #xchallengepark, Царево. По този повод си наех стая за една вечер в Царево, тъй като пребивавам в Синеморец, за да не се притесняваме за шофиране и др неприятности. Въпросната стая струваше 80 лв., в единствения останал свободен, доста примитивен Family hotel Ocean.

Соц обзавеждане, мушамени покривки, изтънели бархетни чаршафи на малки дупчици, миризма на мухъл, стая с климатик, но без налично дистанционно, жега и комари. За капак един чичо ме посрещна на вратата с изречението:

“Утре в 10 ч. да ви няма“…

… бе позачудих се, огледах се на кого подвиква тъй смело, видях че съм само аз в коридора, Eka ме чакаше в колата и реших учтиво да попитам на мен ли говори…

Той утвърдително кимна, облечен по къси гащи и потник, премляскваше нещо там, щото късно вечерял и каза да му платя на ръка. Нямало нужда да издава бележка, че видиш ли късно съм пристигнала и рано ще се изнеса.

Учтиво попитах:

-Господине, на сайта ви пише, че напускането е в 12 ч.

– Няма, няма …вика , утре имам много работа . В 10 часа си тръгваш или изобщо не влизай!

– Добре, моля ви поне в 11 ч. да тръгна, на концерт съм, ще закъснея тази вечер.

– Ееее айде от мен да минИ, тръгнетИ в 11 ч.

Нямахме избор, часът беше след 21:00, платих на ръка, оставих багажа и хукнахме към партито. Вечерта беше прекрасна, изпълнена с много музика, красиви хора, усмивки, танци и прегръдки. Призори се прибрах, бях забравила за чичото, когато в 11 ч. се почука на врата влезе този същия “убавец“ и със строг глас каза :

“Хайде тръгвай си, време е!“

Не знам как да довърша този разказ, оставям на вас .

Аз все още бих искала да подкрепя кампанията за българското Черноморие, но не зная как .

Поздрави от Синеморец“

Източник: fakti.bg

The post Хотелиер по гащи шокира наша певица в Царево appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хотелиер по гащи шокира наша певица в Царево

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация