Хороскоп за 21 април 2021г.

0

При Луна в Лъв се осветяват  наши отношения- предимно сърдечни, но могат да бъдат и делови контакти или такива, които се свързват с власт имащи личности.

Така днес- във фокус от вниманието ни ще бъдат важни за нас връзки, трябва съзнателно да се стремим да ги укрепим,  да създадем важни за нас контакти, ако действаме в тази посока, тогава промените ще се превъртят в наша полза и следствие на одобрение, подкрепа, до която можем да се доберем.

Напрегнати  или скъсани връзки, както казах вече могат да предизвикат щети, въпреки че в друг вариант- ние също така може да се отървем от онези влияния, които са злотворни за нас, не са ни полезни и т.н.

Каквото и да е- при Луна в Лъв е подходящо да се забавляваме, ще правим повече онова, което душата ни иска и трудно ще се концентрираме върху рутинни дела, които не са по вкуса ни…

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес често ще се оказвате в центъра от внимание или събития,  ще бъдете доста емоционални, а това може да се превърне в повод да реагирате по-спонтанно  и със съответните последици. Вие сами може да се превърнете в проводник на внезапни преобразования в живота ви, които ще окажат влияние на различни нива от живота, на онова, което имате- общо… Така че денят е подходящ да тествате в посока да задържите нещо важно за вас, чисто материално или то може да е свързано с любим човек, така че да поздравите важни за вас връзки, а може и да е свързано с нещо друго. Обединяващо правило е, че днес си правите равносметки- кое колко струва и дали си заслужава, също- вие влияете подчертано на онова, което се очертава като вид перспектива. Това е сила, но и отговорност, дори и да се чувствате предизвикани от хора или обстоятелства, не губете крайните си цели от поглед и няма да се изгубите, образно казано.

Телец, Дева, Козирог–  денят е доста динамичен, постоянно може да ви се налага да отхвърляте ангажименти, които не сте планували или са извън традиционното ежедневие, но трябва да наваксате с тях. Това може да са хора или обстоятелства, които ви предизвикват, карат ви да правите равносметки, съответно- какво трябва да промените във вашият подход, дали трябва да вземете по-крайни и радикални мерки, които ще се отразят на различни нива от живота ви, може в личен или пък делови аспект, като минимум- репутация, обществено положение и т.н.  Може да имате усещането, че важни за вас хора ви предизвикват и на практика да е точно така, нека случващото се да се превърне в верен ориентир  какво направление за бъдещото си развитие да изберете, все едно сте на прага на житейски кръстопът.. Помислете, не пренебрегвайте нито шансовете, нито някои изненади, които ще ви покажат- какво трябва да отстраните, за да не изгубите своеобразен контрол.

Водолей, Везни, Близнаци–  денят е натоварен с множество ангажименти,  може да ви се налага  да разпределяте повече времето си между лични и служебни въпроси или такива, които са по задължение, но не са твърде по вкуса ви. Информационният поток е много усилен, носи ви изненади, в този процес може да узнава те тайни, част от тях ще ви бъдат полезни и ще се възползвате, но други-  ще ви накарат да се почувствате предизвикани  да действате по- рязко, така че да преосмислите, някои връзки, че и договори, ако те са изчерпани  и трябва да бъдат прекратени или се нуждаят от осезаема промяна, това ще бъде особено видно днес. Днес се осветяват важни за вас отношения, чудесен признак ще бъде, ако те са надеждни и перспективни, а ако някой останат зад гърба ви, в повечето случаи- ще се разделите с  тях, понеже те ви нанасят повече щети буквално и в по-широк смисъл. При всички случаи- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате…

Риби, Рак, Скорпион–  денят е динамичен,  натоварен с  множество ангажименти, които могат да се променят в движение, следствие на получени предложения, нови изисквания, известия, ваши собствени решения, които могат да се преобразят внезапно, но не случайно, а следствие  на провокации отвън. При всички случаи денят е не протича по предварителен график,  нека това да се превърне в повод да пренаредите приоритетите си, да отстраните ангажименти, които само ви натоварват или хора и обстоятелства, които имат негативно отражение  върху доходите ви, онова, което имате- общо. Колкото сте по-отворени към нови възможности, обсъждате ги, толкова повече те ще застават на пътя ви и съответните позитиви

The post Хороскоп за 21 април 2021г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскоп за 21 април 2021г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация