Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г.

0

Докато е ретрограден Меркурий, ние по различни поводи ще бъдем подтиквани да се връщаме назад, да поглеждаме на случващото се от един друг ъгъл или да променяме стратегията си, за да получим друг и по-добър резултат, а за някой- да се справят с неуредици, които са възникнали по различни поводи, например- прибързани реакции, действия и т.н.

В оптимален вариант- случващото се ще ни помогне да изправим евентуални грешки, да наваксаме с евентуални пропуски. Аспекацияна на звездите ни фокусира приоритетно върху нашите отношения, до каква степен сме способни да се имплантираме в колектив, да получим подкрепа от хора, които влияят на бъдещето ни развитие. Това ще определи много и или всичко и трябва да е водеща тема, поне за повечето от нас.

Мнозина ще усетят тези послания подчертано, поради тази причина ще им се налага да се доказват над обичайното, за да утвърдят авторитета си или за да не позволят да бъдат изместени, за да реализират по-лесно намеренията си, които преминават през този „филтър“.

По един естествен начин част от нашите връзки ще се оздравят /онези, които са перспективни и надеждни/, а други ще се разпаднат, понякога и по един бърз и внезапен начин, защото са ни разочаровали, дестабилизирали и обхватът може да е много широк- от лични, приятелски отношения до чисто служебни…

В този процес ретроградното движение на Меркурий ще ни е много полезно, защото няма да ни позволи да вземаме прибързани решения, ние по-скоро ще ги обмисляме внимателно…

През седмицата може да ескалира конфликт на интереси с част от обкръжението ни, същевременно ще сме склонни доста упорито, а в някой случаи и агресивно- да браним своето.

Ще се оформят групи или това са конкретни хора, които ще ни подтикват да воюваме за онова, което отчитаме за ценно, искаме да задържим в живота си и допринася за благоденствието ни в един по-широк смисъл. Припомням, че в периода на Водолея това се случва най-лесно чрез подкрепа и одобрение от околните, важни за нас личности, които могат да ни „издигнат до небесата“ , образно казано, но и да ни сринат. В различна степен ще усетим всички тази тенденция, която ще тества способността ни да се социализираме и да действаме в посока „общо благо“ или да бъдем полезна част от обществото…Прояви на вид егоизъм към настоящия момент ще има доста разрушителен ефект…

Но  всеки сам ще избере своята стратегия.

През цялата седмица се усилва нетърпимостта към вид несправедливости, ще ги идентифицираме спонтанно и ще отговорим с изненадващ, неспецифичен подход…

Венера преминава във Водолей на 02 февруари, така че в любовта също ще преживеем своеобразен катарзис. С по-голяма лекота ще се освобождаваме от чувства, които не отговарят на очакванията ни и не само…Хора, преживявания, обстоятелства от миналото ще напомнят за себе си и ще имат силно преобразуващо влияние, посоката много зависи точно от това- какво е натрупано в миналото и нека посоката е градивна и удовлетворяваща.

Въпроси свързани с парични потоци ще ни изненадват, възможно е да ескалират повишени или се задълбочават финансови неуредици, затруднения. Поради тази причина ще се търсят-откриват нови източници за печалба, те може да са и добре познати-стари, но проенени, обновени по някакъв начин. Всъщност, периодът е доста подходящ да  погледнем в по-далечна перспектива, да премахнем онова, което ни дестабилизира като допуснем нещо различно и така се предпазим и от бъдещи сътресения….чисто материални, но не само.

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. Зодия Риби

The post Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация