Хороскопът: Овен, Лъв, Стрелец– днес може да водите доста напрегнати разговори

0

Луната във Водолей днес ще ни направи по-ексцентрични в своето поведение, може да изпитаме известна нетърпимост към вид несправедливости, не е изключено да реагираме по-рязко, неконтролируемо, изненадващо на определени предизвикателства.

Луната във Водолей винаги ни прави по-отворени към промени, през такива периоди ние с по-голяма лекота се разделяме с вид статукво, приветстваме предизвикателствата и някак- по-малко се страхуваме от преобразования.

Така че днес може да действаме доста смело, но понякога и безразсъдно, така че е хубаво да внимаваме, за да не съжалим на един по-късен етап.

Не е изключено да проявим агресия, която предимно ще е словесна и да се надяваме, че ще е само такава. Днес ще се проверяват заздравена всички отношения и приоритетно онези, които влияят на нашето благосъстояние или сигурност.

Активират се стари и неразрешени въпроси, не можем да разчитаме на толерантност при тяхното разрешаване…

Успех би донесъл- евентуално проявление на толерантност и разбиране, това няма да е винаги лесно, защото често ще имаме усещането, че околните ни предизвикват, дразнят и т.н. Днес могат рязко да се разпаднат или усложнят доста отношения- служебни, общественозначими, но и приятелски, с партньори,с които имаме дълга връзка.

Ако днес всичко е наред във вашите отношения, тогава можете да се поздравите и да очаквате същото и в бъдеще време…

Разместват се пластове в колективи, чудесно ще е, ако получавате подкрепа и одобрение от околните, при евентуално напрежение обаче, трябва да внимавате- да не бъдете изместени, да не ви нанесат щети и т.н.

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да водите доста напрегнати разговори, може да узнаете тайни или да си изясните стари и неразрешени въпроси от миналото и със съответните последици. Вашите взаимоотношения- лични или делови се тестват за здравина, хубаво е да заложите на диалогичността, толерантността, за да превъртите някои предизвикателства в полза, за да избегнете конфликти, които могат да ви нанесат морални или материални щети. Внимавайте в изказа, не губете крайни цели от поглед и всичко ще бъде наред.

Телец, Дева, Козирог- денят е натоварен с множество ангажименти, някои от които могат да внесат и известно напрежение поради допълнителни изисквания или неразрешени въпроси между вас и влиятелни личности, ваши колеги и т.н. Опитайте се да избягвате деструктивни спорове, демонстрирайте вашите качества и квалификация, разчитайте предимно на себе си и така ще превъртите предизвикателствата в полза, може да се предпазите и от някои неприятности. Не са изключени повишени разходи, необходими плащания, стари дългове- буквално и в по-широк смисъл могат да напомнят за себе си. Денят не е подходящ да задлъжнявате, ако имате възможност минимизирайте взаимоотношения с финансови или държавни институции, избягвайте крайни решения, по-подходящо е да си правите изводи и след като емоциите утихнат- да изберете бъдещи планове.

Водолей, Везни, Близнаци– днес често ще се оказвате в центъра от внимание, може да предизвиквате трансформации, както във вашия живот, така и на близкото ви обкръжение. Може да изглеждате безкомпромисни към вид несправедливости, а това по един естествен начин да се отрази на различни нива от живота ви. Случващото се все така е ключово и може да се отрази на- общественозначими теми, отнасящи се до кариерата, но може да се отрази и на дома, семейството… Дребни действия имат широко отражение, добрата новина е, че влияете на тенденциите над средното ниво, но все пак е полезно да внимавате, да избягвате импулсивни реакции, дори и да се чувствате предизвикани… Нека това да се случи, когато сте спокойни.

Риби, Рак, Скорпион- денят не протича по предварителен график, може да ви се налага да наваксвате с дела, които са изостанали в миналото, които влияят на близките ви отношения, засягат също така подкрепа – финансова или морална. Днес всичко това може да се преобрази, усетете на къде духат ветровете, и насочвайте внимателно…

The post Хороскопът: Овен, Лъв, Стрелец– днес може да водите доста напрегнати разговори appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът: Овен, Лъв, Стрелец– днес може да водите доста напрегнати разговори

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация