Хороскопът на Алена: Стрелците си гарантират приходи, близки подкрепят Козирозите

0

ОВЕН

Отложете делово пътуване, което няма да е успешно и ще ви създаде проблеми. Бъдете коректни към вашите колеги, ако сте в отпуск и ви повикат на работа и не се крийте, защото е във ваша полза да разговаряте с тях. Близките ви ще проявят разбиране, дори и ако се налага да се забавите вечерта. Бъдете критични към недостатъците си. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. Силното сексуално привличане към нови познати ви изнервя, но е по-добре да се въздържате от сексуални контакти.

ТЕЛЕЦ

Въпреки, че сте отпаднали и уморени до обед ще се съвземете и ще проведете успешни делови срещи на вашето работно място или на делови обяд. Осигурете си допълнителни приходи. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите конкуренти, които ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на половинката или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще ви изненада неочаквана, но заслужена похвала и парично възнаграждение, а и мечтаното признание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, но трябва да се примирите и да изтърпите присъствието им, особено ако са бъдещи делови партньори или сте канени на вечеря. Не сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че сте влюбени, ги допускате близо до себе си. Разочарованията от прибързания сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, затова е по-добре да избегнете интимните мигове.

РАК

Задачите ви носят финансови успехи в този напрегнат ден. Възникналите проблеми в семейството са ви развалили настроението още сутринта, но ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото до момента е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Бъдете реалисти. Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте да отидете на ресторант. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса в празничния ден на любимите ви хора.

ЛЪВ

Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или критика. Ако сте сдържани ще избегнете конфликтите с вашите колеги. Всички рисковани начинания са неуспешни, забравете за тях. Не е желателно да пътувате днес, но можете да уговорите партньорите да дойдат при вас. Личните отношения са проблемни, но вината е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Начинанията са повлияни от импулсивните ви действия, които трудно овладявате. Направете оценка на отношенията си на работното място, за да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да общувате се налага да проведете делови срещи точно днес. Запазете спокойствие. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

ВЕЗНИ

Денят изисква да не се колебаете, ако ви направят предложение за подкрепа, за да поставите началото на планираните проекти. Разговорите ви носят успех. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка, свързана с коледните подаръци, е причина за проблема. Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще намерят нови приятели, които могат да се окажат техните спътници в живота.

СКОРПИОН

Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си положение. Проявете умерено съчувствие към проблемите на хората около вас. Нарочно драматизират ситуацията, в която са попаднали, за да им помогнете с пари, които няма да си получите обратно. Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина точно на семейния празник. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте позициите си на вашето работното място без повече бавене, за да не ви измести някой некомпетентен, но напорист колега. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте приходи от завършени задачи. Вечерта, доволни от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на активна почивка. Не е изключено днес да срещнете подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. Сексът е желан от вас, но ако няма да ви обвърже за цял живот с обекта на чувствата ви, без да сте готови за това.

КОЗИРОГ

На работното място не допускайте намеса на всезнаещи колеги, които са достатъчно некомпетентни, за да ви заблудят и провалят със съветите си и настойчивостта си да са ви полезни. Бъдете предпазливи и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от трудностите. Вашите близки ви подкрепят в начинанията. Не позволявайте на емоцията да ви попречи. Не създавайте проблеми в семейството си, само защото и днес се налага да работите, вместо да се разкрасите за празниците. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете решителни и действайте отговорно и задълбочено, ако сте на работното място и имате спешни задачи, за да не се провалите. Промените са във ваша полза. Докажете че за вас трудни задачи не съществуват. При възможност уговорете делово пътуване, но не бива да договаряте инвестиции. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че сексуалният ви живот с тях е удоволствие за вас и ще ги обвържете още повече.

РИБИ

Не пътувайте, защото сте разсеяни, а също и прибързани и проблемите няма да ви подминат!  Не се противопоставяйте на вашите близки. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден. Анализирайте причината за пропуските на вашите колеги. Ако се налага да работите активно и без почивка в този ден, вечерта си позволете отдих. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения, свързани с децата, мили жени,  преди да седнете на семейната вечеря. Не ги разочаровайте.

The post Хороскопът на Алена: Стрелците си гарантират приходи, близки подкрепят Козирозите appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Стрелците си гарантират приходи, близки подкрепят Козирозите

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви