Хороскопът на Алена: Стрелците да отложат семейните разговори, Козирозите с професионални подвизи

0

ОВЕН

Планове ви да започнете нова дейност, която обещава добри приходи ще се осъществят, ако проведете разговорите така, че да събудите доверие във вашите партньори. Не споделяйте намеренията си и резултатите от разговорите преди да сте договорили всичко, защото ще привлечете вниманието на неприятелите си. Стабилизирайте отношенията си у дома и обърнете внимание на близките си. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящия партньор. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

ТЕЛЕЦ

Трудностите са преодолими, ако не проявявате капризи на работното място и не рискувате. Пазете се от негативното влияние на ваши колеги. Овладейте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, от една страна заради неподходящо за вас време, а от друга ако нямате достатъчно средства и се налага да поискате финансова помощ или кредит. Във втората половина на деня ще се изострят отношенията с близките ви.  Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема.

БЛИЗНАЦИ

Делови предложения, обещаващи ви успехи и подкрепата на влиятелни хора, са от огромно значение, за да се заредите със самочувствие. Осъществете без бавене набелязаните плановете, дори и ако изведнъж ви се прииска да ги отложите. Прекалено сте чувствителни. Емоцията ви пречи да се изявите. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Подобрете материалното си състояние без да разчитате на помощ, защото или яма да я получите или ще искат процент от приходите ви. Справете се сами, а успехът ви ще изненада всички. Очаквайте запознанства, които може да са ви полезни, ако имате намерение да предприемате изненадващи промени в професионално отношение, но може и да ви използват. Правилната преценка е важна. Ще се наложи да помогнете на ваш приятел, който се е оженил за ваша стара позната. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, която на всяка цена иска да дойде с вас. Най-добре е вечерта да се откажете от секса, за да изясните чувствата си.

ЛЪВ

Вместо да пътувате, за да избягате от проблемите се изправете смело срещу тях и ги разрешете са броени часове, дори и ако се налага да водите неприятни разговори. Предприемайте промени, ако не противоречат на вашите планове за деня. Поради независещи от вас причини рискувате да пропуснете изгоден договор, затова ви съветвам да бъдете прозорливи. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към половинката си.

ДЕВА 

Приходите ви в този ден са достатъчни, за да сте спокойни и за лятната си отпуска. Не пропускайте да направите месечния си отчет и да планирате разходите за следващия месец, ако сте уговорили инвестиции. Не се намесвайте в разправии, служебни или лични и стабилизирайте постигнатото до момента. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Избегнете финансовите загуби като наблюдавате работата на вашите подчинени и не допускате експерименти от тяхна страна. Не отлагайте без причина деловите срещи. Концентрирайте се в задълженията си. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквайте добри приходи. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания.

СКОРПИОН 

В материално отношение успехът ще бъде с вас заради новина за приходи, които очаквахте дълго. Признанието, което ще получите, е достоен подарък за вашите възможности. На работното място успявате като овладеете прекалената си чувствителност. Желанието ви да се противопоставяте и да спорите ви превръща във врагове за вашите колеги. Вечерта си поканете гости. Хармонизирайте семейните отношения. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта сте ядосани заради проблеми в семейството, които не успяхте да избегнете. Те не са причина за разсеяността ви на работното място, ако искате да се справите със задълженията си. Имате възможност да отхвърлите с лекота всичките си служебни задачи, но не се натоварвайте с нови, ако е възможно. Отложете семейните разговори за вечерта, защото се налага да преразгледате отношенията с брачната си или интимна половинка. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си.

КОЗИРОГ

Денят ви поднася възможности, за каквито отдавна мечтаете. Възползвайте сте от тях и направете на вашите колеги предложение за промени и финансова стабилизация. Начинанията ще бъдат успешни. Покажете на какви професионални подвизи сте способни, когато имате ясна цел и знаете как да я постигнете. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

ВОДОЛЕЙ

За пореден път сте прекалено критични и сте се задълбочили в детайлите на вашата работа до степен да отдалечите колегите си от вас. Не разчитайте на тяхната помощ. Деловите разговори са проблемни и е по-добре да ги отложите. На работното място сте разсеяни, затова се откажете от нови договорености и обсъждане на финансови въпроси. Добавете и личните си проблеми и картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани.

РИБИ

Без особени усилия ще се справите с най-важните си задачи набелязани за този ден. На работното място разчитайте на помощ, но преди всичко на собствените си знания и умения. Ако провеждате делови разговори, се предпазвайте от изказвания, особено от критичните, които неочаквано могат да съсипят деловите ви отношения. Самотните представители на знака да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексуалният ви живот е на ниво, ако не проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

The post Хороскопът на Алена: Стрелците да отложат семейните разговори, Козирозите с професионални подвизи appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Стрелците да отложат семейните разговори, Козирозите с професионални подвизи

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви