Хороскопът на Алена: Стрелците да не се преуморяват, Козирозите да не си внушават изневяра

0

ОВЕН

В почивния ден, въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел, но дали сте готови да я следвате изобщо не сте наясно. Новите идеи са причина да не завършите започнатото. Съчетайте старите и новите си задачи, за да не се провалите заради неспазени срокове. Завършете докрай започнатото до вечерта. Ново запознанство или среща със стари познати,    ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимния ви партньор. Очакванията ви може да не се оправдаят.

ТЕЛЕЦ

Финансовите постъпления, които ще реализирате в почивния ден са причина за всеобща завист и ще ви принудят за прекратите отношенията си с ваши приятели, на които дълги години сте помагали. Отложете деловите срещи и разговорите, свързани с разискване на служебни проблеми. Бъдете сдържани в общуването с познати, роднини и приятели. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да се развеждате.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден не се намесвайте във финансовите проблеми на ваш приятел. Не бъдете прекалено откровени и не споделяйте бъдещите си планове с никого, особено с неприятелите си, въпреки че ви ухажват да разкажете намеренията си. Начинанията са успешни и ви зареждат с увереност. Новина за приходи може да ви подтикне към излишни разходи или към неоправдана щедрост. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его.

РАК

От сутринта в почивния ден ви чака труден и напрегнат ден, а и въпреки че сте уморени пред вас е цяла работна седмица. Предстои ви сериозна работа и провеждане на делови срещи, които са от огромно значение за вашите планове. Денят е успешен за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения.

ЛЪВ

Ще спечелите неочаквано пари от спешна задача, която ви поставят в този почивен ден. Решете дали е добре да поставите ново начало или е по-полезно за вас да се отдадете на рутинните си служебни занимания, за да не се окаже че ви пречат. В двата случая успехът е с вас, ако действате по предварително подредена програма. На несемейните жени им предстои среща, която може да се окаже с мечтания партньор. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка.

ДЕВА

Неочаквани събития може да нарушат спокойствието ви в почивния ден. Не се напрягайте, като се натоварите с допълнителна работа, която може не само да не се окаже така доходна, както са ви казали, или са ви давали обещания, а и да ви преумори, ако се налага да я съчетаете и с вашите рутинни задачи. Откажете я. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с колеги. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден.

ВЕЗНИ

Сутринта в почивния ден не се сърдете, ако получите градивна критика, но също така се овладейте и  не отговаряйте на близките и колегите и с нападателно поведение, замислете се и я приемете. Тя ви помага успехът да ви изпълни със задоволство. Налага се през целия ден да сте на работното си място, но не ви се работи, а пред вас е цяла работна седмица. Късметът не е изцяло на ваша страна, скъпи жени. В личния ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия.

СКОРПИОН

Трудностите в общуването на работното място, ако сте там в почивния ден, са причина за разправии с вашите колеги. Настроението ви е променливо, но успехът няма да ви изостави, ако сте отговорни към задълженията си. Предприемайте промените предпазливо и не допускайте да ви тласнат в погрешна посока. Денят е особено успешен, ако се вслушвате в интуицията си. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

В този почивен ден не се опитвайте да надскачате себе си. Ако се преуморите, може да не завършите задачите си в указания срок и да търпите наказания. Ако сте умерени и търпеливи, ще се справите отлично. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни и предложените ви инвестиции. Не рискувайте! Вечерта сте уморени и напрегнати. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние.

КОЗИРОГ

Вашите колеги се опитват да ви вменяват неуспехи, въпреки че денят е почивен и от вас зависи каква работа ще отхвърлите или ще си останете у дома, но вие не се отказвайте от начинанията и ще пожънете признанието, което заслужавате. Заемете се с рутинните си служебни задължения следобед, за да не изостанете с приключването на вече започнати задачи. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност. Не си внушавайте, че вашия интимен партньор има нова връзка.

ВОДОЛЕЙ

Тревожите се заради странното и обидно поведение на ваш колега, който отказва да се съобрази с новите правила на работното място, въпреки че те са причината всички около вас и вие самите да успявате в почивния ден и в следващите дни. Старанието на вашето работното място и отхвърлянето на неотложните задачи до края на деня, ще ви донесе материални успехи и признание. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си.

РИБИ

Анализирайте работата си през последните дни, за да извлечете от нея полезната информация, която ви е необходима, но с разума си, а не с емоциите. Предприемете промени, въпреки че деня е почивен. Начинанията ви носят успех. Сутринта ще ви зарадва новина за приходи. Ще бъдат добра оценка на възможностите ви. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават до края на годината.

The post Хороскопът на Алена: Стрелците да не се преуморяват, Козирозите да не си внушават изневяра appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Стрелците да не се преуморяват, Козирозите да не си внушават изневяра

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви