Хороскопът на Алена: Овните да не си губят времето с ненужни разговори, Телците да не споделят плановете си

0

ОВЕН

Може да обмислите в този ден кога да регистрирате своя фирма, но не бива да правите тази крачка заради започналото днес ретроградно движение на Меркурий. Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби, заради прибързани инвестиции. Работата, с която сте се захванали, ще ви донесе добри приходи и сте длъжни да я завършите. Не си губете времето с ненужни разговори. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Наложите си спокойствие и не се вживявате в критиката, която ви отправят, особено ако е градивна. Не споделяйте плановете си за следващия месец, за да не се окажете замесени в неочакван конфликт, особено при започващото днес ретроградно движение на Меркурий. Очаквайте промени в професионалния ви живот. Посветете вечерта на вашите приятели. Отдайте се на заслужена почивка и развлечения. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Внимавайте с интимната си половинка, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора, които ви завиждат. Не искате да отидете на вечерята, но няма как да откажете.

БЛИЗНАЦИ

Налага се да се справите с проблеми на работното си място, които не очаквахте, но няма кой да се заеме с тях. Постарайте се да докажете на всички, че сте в състояние да разрешите бързо най-наболелите да завършите месеца достойно, с добри приходи и добро настроение, въпреки че Меркурий днес започна ретроградното си движение. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния.

РАК

На работното място съхранете спокойствие си и работете умерено. В края на работния ден ще ви зарадва новина за приходи, ако не сте отказали допълнителна работа, а и днес Меркурий започва ретроградното си движение. Вечерта обърнете внимание на брачната си половинка и на децата си, защото сте им длъжници заради постоянната ви заетост. Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни.

ЛЪВ

Ако не вредите на работата си и можете да си вземете още ден -два почивка, особено след като Меркурий започна ретроградното си движение. Пътувайте със семейството или с приятели, за да се отпуснете от напрежението и да се заредите със сили. Приемете предложенията за допълнителна работа, ако ви ги направят в този ден. Очертават се проблеми в личните ви отношения. Не закъснявайте много и се приберете навреме у дома. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.

ДЕВА

Атмосферата на разбирателство на работното място ви окрилява. За всички, занимаващи се с творчество, признанието и успехът придават увереност, но бъдете предпазливи заради започналото ретроградно движение на Меркурий. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не се впускайте в запознанства, дори и ако търсите половинката си. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте.

ВЕЗНИ

Не предизвиквайте разправия с отказът си да работите и се съобразете с исканията на вашия началник, за да не останете без работа, особено при ретроградното движение на Меркурий. Вашите близки се надяват за вечеря да сте си у дома. Ще се почувстват обидени, ако останете до късните часове на вашето работно място, но действайте според ситуацията. Звездите съветват да проявите гъвкавост в общуването с близките си. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади.

СКОРПИОН

Завършете до обед започнатата работа, защото е от значение за материалното ви състояние. Не преглеждайте разсеяно финансови документи при ретроградното движение на Меркурий. Не са изключени грешки, за които ще плащате след време. Не пътувайте. Подгответе програмата си за следващата седмица и за новия месец. Вечерта ще ви донесе приятни емоции. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка.

СТРЕЛЕЦ

Деловите разговори и осъзнаването на трудностите, както и тяхното преодоляване ви гарантират материални успехи. На вашето работно място цари разбирателство, което повишава качеството на работата ви и заплащането. Чувствате се в най-активната си форма, а това дразни вашите колеги, но това е обичайно при ретроградното движение на Меркурий, което започва днес. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Разтоварете се от напрежението в спортната зала рано сутринта  и се заемете със служебните си задачи. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място, а и от днес Меркурий започва ретроградното си движение. Престанете да изисквате от вашите близки пълно подчинение на вашата воля. Създайте си положителни емоции. Вечерта очаквайте проблеми в семейството. Не проявявайте агресия. Докажете на интимната си половинка, че уважавате желанията й, ако искате да изживеете мигове на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Професионалните ви задължения в края на месеца и особено днес изискват да намерите необичайни решения, но с разума си и внимателно, защото Меркурий е в ретроградното си движение. Преумората от напрегната седмица не е причина да обвинявате вашите близки, че не са се справили със задълженията си у дома. Вие също сте длъжни да помогнете. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

РИБИ

До обед се опитайте да завършите задачите си на работното място, въпреки започващото ретроградното движение на Меркурий. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите неприятели, които за пореден път правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити! След това се отдайте на заслужена почивка сред вашите близки или с приятна компания. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини в празничните дни. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на любимите ви хора.

The post Хороскопът на Алена: Овните да не си губят времето с ненужни разговори, Телците да не споделят плановете си appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Овните да не си губят времето с ненужни разговори, Телците да не споделят плановете си

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви