Хороскопът на Алена: Овните да не се доверяват за лесна печалба, Телците да не се притесняват от неочаквани разходи

0

ОВЕН

Не допускайте да ви смажат лични проблеми и не се доверявайте на обещания за лесна печалба, защото може да е измамна. Разчитайте на себе си и на планираните успешни начинания за този ден, въпреки че Меркурий е ретрограден. Въпреки непрекъснатите промени, поставете началото на нови задачи и създайте нови отношения. Постепенно ще си възвърнете самочувствието. В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение. Не се опитвайте да измисляте оправдание.

ТЕЛЕЦ

Не се притеснявайте, ако се налагат неочаквани разходи, защото днес ще стабилизирате успешно финансовото си състояние. Проявете отговорност на работното място, дори и при ретроградния Меркурий. Следобед похвалите ще ви направят щастливи с резултатите от успешно завършените професионални задачи и с неочаквано големите приходи. Нямате намерение да се извините на интимния си партньор, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза.

БЛИЗНАЦИ

Проведете деловите срещи, които отложихте в края на миналата седмица. Положителните промени ще ви споходят, ако анализирате действията си. Денят може да се окаже изтощителен за вас, а и Меркурий е ретрограден. Откажете се от критиката, за да си спестите проблемите с вашите колеги, породени от отказът им да ви подкрепят. По-добре премълчавайте. В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома.

РАК

Бъдете смели и безкомпромисни и ако се налага предприемете неотложни промени на работното си място, но с разума си заради ретроградния Меркурий. Не бъдете прибързани, ако се налага да разрешавате професионални проблеми, които са свързани с преките ви отговорности. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимния си партньор или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса.

ЛЪВ

Проявете търпение и въпреки не особено коректното поведение на хората около вас ще се справите отлично със служебните си задължения и въпреки ретроградния Меркурий ще докажете на всички, че сте професионалисти. Не прекалявайте с деловите контакти, защото не сте в състояние да прецените правилно хората, с които се срещате за първи път. Не подписвайте финансови документи. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви.

ДЕВА

При необходимост проведете само деловите си и рутинните срещи, защото Меркурий е ретрограден. Отложете сериозните, свързани с уговаряне на съдружие, деловите разговори. Не помагайте на вашите колеги на работното място, а се задълбочете върху задълженията си. Осъществете замислените цели чрез привличане на нови делови партньори и служители. Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости или на ресторант с вашите партньори и семейството си.

ВЕЗНИ 

Анализирайте вашето минало, за да прецените кои хора не е редно да допускате отново до себе си. Не обещавайте финансова подкрепа, за която не сте подготвени, след като и ретроградния Меркурий не я позволява. Поставете началото на реализация на вашите идеи, но с помощта на делови партньори, които са готови да ви подкрепят. Търпението и тактът са във ваша полза. Бъдете предпазливи, особено ако се налага да поправяте покривните конструкции в дома си и вие, чисто по женски искате да сте полезни!

СКОРПИОН

Приемете нова работа с по-високо заплащане, само ако е уговорена предварително, защото Меркурий е ретрограден. Анализирайте внимателно постъпките си. Бъдете полезни на хората, които имат нужда от вас без да очаквате същото в замяна. На работното място се чувствате силни и самоуверени. Въпреки това не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачния си партньор, а ако имат стабилна интимна връзка да не прекаляват с ревността си.

СТРЕЛЕЦ

Денят е наситен с трудности, които ще попречат на намерението ви да се справите със служебните си задачи до обед. Насрочете за следобед прегледа преди подписването на финансови договори, въпреки че Меркурий е ретрограден, докажете че сте стабилни. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото, но с колебанието сами блокирате момента, в който ще получите яснота. Семейните да не пропускат миговете за себе си.

КОЗИРОГ

Ваши конкуренти и завистливи приятели са се заели упорито и ежедневно да ви проучват и да се домогват до плановете ви, особено сега, при ретроградния Меркурий. Ще се изненадата, когато установите, че ваши колеги изнасят поверителна информация. Не се впускайте в промени, защото ще съсипете постигнатото. В материално отношение успехите ще бъдат с вас, ако не се разсейвате и завършите поставените задачи. Предпазвайте се от влошаване на отношенията. Помислете дали не сте допуснали някоя грешка.

ВОДОЛЕЙ

Позволете на разума си да ви направлява и успехът ще бъде с вас дори и при ретроградния Меркурий. Проявете творчество на работното място. Ще заслужите признание с приключването на вашите служебни задачи. Склонни сте да се карате с колегите си заради незначителни пропуски и грешки, само за да блеснете като добри професионалисти, но ще навредите на отношенията си с тях. Любовните ви отношения са в криза, ако сте все още не сте семейни. Престои ви раздяла заради несходство в темперамента.

РИБИ

Постигнете целите, които сте си поставили. Работата ви спори, въпреки трудностите, заложени и от ретроградния Меркурий. Деловите разговори са успешни. Късметът няма да ви изостави, въпреки опитите да ви ядосат. На работното място сте задължени да завършите започнатите задачи. Начинанията са нежелателни, за да не си създадете бъдещи проблеми с невъзможността да ги завършите. Вечерта бъдете сред семейството си и с брачния си партньор. Не канете гости, за да не изнервите обстановката.

The post Хороскопът на Алена: Овните да не се доверяват за лесна печалба, Телците да не се притесняват от неочаквани разходи appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Овните да не се доверяват за лесна печалба, Телците да не се притесняват от неочаквани разходи

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви