Хороскопът на Алена: Овните да не изливат гнева си на близки, Телците нямат време за себе си

0

ОВЕН

Емоцията блокира вашия успех по време на ретроградното движение на Меркурий. Не изливайте гнева си на вашите близки. Те не са виновни заради проблемите, които имате за пореден път на вашето работно място. Не е изключена подкрепата на влиятелни хора, които са и ваши делови партньори, ако ги помолите да ви бъдат полезни. Звездите съветват да проявите гъвкавост в общуването с близките си, скъпи жени, особено ако имате разправии заради харчовете около отминалите празници. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Отложете деловите разговори, дори и ако ви притискат да ги проведете. Вашите идеи ще реализирате с помощта на стари и добре познати партньори. Не се противопоставяйте на ретроградното движение на Меркурий. Убедете ги по време на делови обед да се съгласят с вашите доводи за осъществяването им и да ви подкрепят. Намерете време за себе си вечерта и се усамотете, за да си отдъхнете от срещите. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка.

БЛИЗНАЦИ

Не се надявайте на главоломен успех на работното място. Бъдете внимателни и не допускайте проблеми в семейните отношения, които трудно ще преодолеете. Денят позволява провеждането на делови разговори и ви дава шанс да подготвите документи, ако не са свързани с финансови операции. Не ги подписвайте в този ден, за да избегнете проблемите заради ретроградното движение на Меркурий. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия.

РАК

Склонни сте да уговорите делова среща, въпреки че няма да ви е приятна, за да не ви досаждат повече. Ако пътувате, бъдете внимателни, защото сте разсеяни и уморени и не са изключени проблеми при разговорите. Обмислете как да разрешите съдебни дела и спорове, свързани с бизнеса ви, защото ще бликне завист  заради ретроградния Меркурий. Сменете адвокатите си, ако не са свършили добре работата си. Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите със сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Поведението ви от сутринта е озадачаващо и е причина близките ви да се отдалечат от вас. Прекалили сте с упреците и с нежеланието да поемете своите отговорности. Бъдете компромисни и не заставайте срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Търсенето в интернет на нова работа ще се окаже неуспешно днес. Не ви съветвам да се изкушавате от предложенията, които ви отправят. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

ДЕВА

Чарът ви покорява околните. Промените, които имате намерение да предприемете, да са добре обмислени, ако са свързани с вашия личен живот. Рискованите начинания са обречени на провал, заради ретроградното движение на Меркурий. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си. Денят е идеален за целта. Бъдете внимателни, ако има документи с подпис който не е вашия или е положен до вашия. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на партньора ви.

ВЕЗНИ

Готови сте да рискувате и да проведете делова среща, свързана с финансиране на вашия бизнес. Запазете спокойствие при разговорите. Обмислете предстоящите промени когато останете сами. Не разчитайте на късмета си, за да сте в съзвучие с повелята на ретроградния Меркурий. Не прибързвайте с решение за необмислени инвестиции, защото сте губещи, ако го вземете в този ден. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не е изключено да ви принудят да изяснявате личните и професионалните си проблеми, а това никак няма да ви допадне. Въоръжете се със смелост и признайте вашите слабости. Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с вашите колеги ретроградния Меркурий. Завършете до обед  дълго отлагана работа, за да си разчистите пътя към успехите и да имате време за отдих. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно желани.

СТРЕЛЕЦ

На работното място не създавайте ненужни конфликти с вашите колеги. И те искат да работят наравно с вас. Нервността ви също е безпричинна. Изречените думи може да ви спечелят приятели, но и врагове. Разчитайте предимно на себе си и не допускайте неспазване изискванията на ретроградния Меркурий. Ще се представите блестящо при предстоящата ви следобед публична изява. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ 

Днес ви създава проблеми нестабилността и нарушената хармония в личните ви отношения. Трудно ви е да поговорите с близките си. Бъдете решителни и спазвайте изискванията на ретроградния Меркури. Промените са във ваша полза. Заемете се с професионалните си задължения и не се опитвайте да ги прехвърляте на колегите си, само защото искате да си почивате. Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек. Доволни сте от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни.

ВОДОЛЕЙ

Обърнете внимание на близките си и не проявявайте егоизма си сутринта. Не е редно работата да е винаги от първостепенно значение за вас. Потърсете компромиса в отношенията, ако са съсипани. Меркурий е ретрограден, но вие не сте склонни да се разделяте с добри партньори. Срещите ви в този ден са успешни. На работното си място, не се занимавайте с финансови документи. Обмислете бъдещите си професионални планове. Очертават се проблеми в личните ви отношения. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.

РИБИ

Бъдете внимателни, ако  попаднете в компанията на непознати и досадни хора. Може да се окажат неприятели, които искат да се сближат с вас. Денят е изключително неблагоприятен за търговците, а и Меркурий е ретрограден. Начинанията могат да бъдат успешни, ако са обмислени предварително. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте.

The post Хороскопът на Алена: Овните да не изливат гнева си на близки, Телците нямат време за себе си appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Овните да не изливат гнева си на близки, Телците нямат време за себе си

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви