Хороскопът на Алена: Нови предложения за Везните, приходите на Скорпионите са гарантирани

0

ОВЕН

Неочаквана промяна в програмата ви за този ден ще се отрази негативно върху работата ви. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си при разговори за сътрудничество, въпреки че Меркурий е ретрограден. В професионално отношение не се надявайте на печеливши делови предложения. Ако сте планирали такива разговори не допускайте да ви измамят. След работа си създайте положителни емоции с вашите близки и с вашия брачен партньор, ако сте семейни или пък с любимия, ако сте го срещнали, скъпи жени. Вечерта бъдете мили и нежни и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Осъществете непланираните делови срещи, но внимателно заради все още ретроградния Меркурий. Не критикувайте колегите си и не прекалявайте с изискванията си, за да не пропуснете вашите успешни изяви и шанс да осъществите плановете си. Бизнесмените да избягват инвестициите, ако нямат гарантирана бъдеща печалба, а също и ако се налага да теглят кредит за участието си. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора, дори и ако това са вашите най-добри приятелки. Ще надуят главата на партньора ви и ще го изнервят.

БЛИЗНАЦИ

На работното място ще се справите с лекота с трудностите, но отношенията ви с ваш колега се променят в негативна посока, за което помага и ретроградния Меркурий. Успявате, ако работите с сферата на финансите и сте отговорни. Не допускайте разногласия с партньорите си. Избягвайте начинанията и работа с други хора. Внимавайте при провеждане на делови разговори. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си партньор. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана дори и за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и след задължителна лична хигиена.

РАК

Неочаквано, но значимо обществено събитие ще промени плановете ви във времето на ретроградния Меркурий. Въпреки това сте спокойни и в отлични отношения с вашите колегите си, а те ще ви върнат увереността и активността. Добре е да избегнете запознанствата. При неотложни делови срещи и разговори бъдете внимателни в претенциите си, за да не си създадете проблеми като оставите погрешно впечатление в събеседниците си. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, скъпи жени. Новото завоевание няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение.

ЛЪВ

Помощта на влиятелни хора ви дава шанс да направите по-бързо крачката към професионална стабилизация въпреки че Меркурий е ретрограден. Докажете им, че заслужавате подкрепата им, като изявите интелекта си. На работното место се справяте с всичките си задължения. Не отказвайте на колегите си да ви помогнат, ако работата ви натоварва или ако не е по силите ви. Следобед се очертават разправии с близките ви заради вашата непрекъсната служебна заетост. Ако сте бизнес-дами, не пренебрегвайте любимия и децата си. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не се противопоставяйте на мнението на вашите колеги по време на ретроградния Меркурий. Днес няма как да ги убедите да приемат вашето становище по предприетите промени, които искате да преустановите, защото смятате, че внасят хаос в работата ви. Постарайте се да не планирате инвестиции. Вглъбете се и ще се справите успешно с всичките си задачи. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената награда към партньора си заради вашето отсъствие, а и сте длъжни да сте мили с любимия.

ВЕЗНИ

Успехът е с вас през целия ден, ако не взимате крайни решения и заради изискванията на ретроградния Меркурий. Не се опасявайте, че може да не изпълните планираните задачи. Начинанията са успешни и ще ви донесат приходи и нови предложения. На работното място бъдете внимателни. Всеки опит да се заяждате, да критикувате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда и вреди на авторитета ви. Избягвайте запознанствата, скъпи жени. Не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата, ако не сте се отдали на удоволствие през деня.

СКОРПИОН

Вслушайте се в гласа на интуицията си. Начинанията ще бъдат успешни, но не бързайте да поставяте началото им сутринта, а изчакайте следобеда, въпреки че Меркурий е все още ретрограден. Приходите са ви гарантирани. Не самохвалствайте и не дразнете хората от обкръжението си, като изтъквате постоянно успехите си. Направете необходимите промени в подредбата на дома си, за да зарадвате съпруга си. Поговорете с близките и с децата си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Професионалните ви планове ще се развият според вашите очаквания. Усилията ви, въпреки все още ретроградния Меркурий да приключите задачите си до края на работния ден ще бъдат оценени. На работното си място не прекалявайте с претенциите към вашите колеги и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си и рискувате да си създадете врагове. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимия си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

От сутринта  за изненада на всички се оказва, че жънете успехи в материално отношение, които ще ви донесат неочаквано високи приходи. Оптимистичната нагласа ви носи полза. Професионалните ви успехи са причината за завистта на вашите неприятели, които правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити! Меркурий е все още ретрограден! Стабилизирайте отношенията с близките си, мили жени. Ако сте семейни и имате деца, проявете хитрост, за да ги накарате да ви слушат. Вечерта се постарайте да заслужите с хубава вечеря интимните мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

На всички творци и хора на изкуството денят обещава успешна изява, дори и възможност да уговорят представянето си и зад граница. Не е добър за търговска дейност и заради ретроградния Меркурий. Преместването на нова работа е успешно, а заплащането е съгласно вашите мечти. Полученото признание изисква да се доказвате постоянно пред новия си работодател. Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството, дори и ако сте по женски гъвкави. Брачният ви партньор има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете.

РИБИ

Не споделяйте плановете си пред непознати при ретрограден Меркурий, само защото са дошли да посетят ваш колега, но той не ви ги е представил като доверени хора. Не се знае къде ще стигне информацията. Бъдете предпазливи. Задълбочете се в задачите си успехът ще бъде с вас. Ще се справите успешно с трудностите както винаги, но малко по-бавно. Следобед ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и ги отпратете бързо. Предпазвайте се от разправии с брачния си партньор.

The post Хороскопът на Алена: Нови предложения за Везните, приходите на Скорпионите са гарантирани appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Нови предложения за Везните, приходите на Скорпионите са гарантирани

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви