Хороскопът на Алена: Надеждите на Везните се сбъдват, новина за успех за Скорпионите

0

ОВЕН

Честита Нова година! Честит Васильовден! Въпреки че Меркурий е ретрограден, а денят празничен и почивен, всички ви товарят с проблемите си имате възможност да осъществите мечтите си. Не само че може да се превърнат в реалност, а и ще ви отворят вратата към успешен професионален път. Разговорите и деловите ви срещите ще бъдат успешни. Късметът е с вас, но все пак е добре да разчитате на знанията и професионализма си. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант.

ТЕЛЕЦ

Честита Нова година! Честит Васильовден! Следвайте вашата цел за празничния и почивен ден упорито, без притеснения от трудностите по пътя си и въпреки ретроградния Меркурий. До края на деня ще бъдете възнаградени. Бъдете сдържани и избегнете грешките. От вас зависи да не пропуснете решаващия момент в живота ви, позволяващ промени и скок към нов професионален връх. В семейството ви ще се наложи да разрешават  проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте.

БЛИЗНАЦИ

Честита Нова година! Честит Васильовден! Без да се съобразявате с мнението на вашите колеги, и въпреки че Меркурий е ретрограден, а денят празничен и почивен, поставете началото на нови занимания, които изискват да сте внимателни. Надеждите ви, че ще получите подкрепа може да се окажат нереални. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте успешно. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради нещо казано, но недоказано. Ще навреди на отношенията ви.

РАК

Честита Нова година! Честит Васильовден! Може да се окажете разочаровани заради вашите политически убеждения, именно в празничния и почивен ден, защото имате възможност да оцените вашите пристрастия и тези на другите и да прецените мястото си в последните дни за този период на ретроградния Меркурий. Ще блеснете с успехите си. Не избързвайте с действията си. Ще впечатлите вашите делови партньори. Служебните ви запознанства са добра основа за стабилизиране на материалното ви положение.

ЛЪВ

Честита Нова година! Честит Васильовден!  Избягвайте да давате обещания за финансиране на чужд проект, особено след като Меркурий е ретрограден, а и денят е празничен и почивен. Заредени със сили, успешно завоювате нови професионални позиции. Бъдете самокритични и умерени. Подновете стари познанства. Осъществете професионалните си идеи и предприемете планираните инвестиции. Няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с вас.

ДЕВА

Честита Нова година! Честит Васильовден! Въпреки че Меркурий е ретрограден, дори и в почивния и празничен ден подобрете финансовото си състояние и си направете равносметка на постигнатото. Овладейте емоциите си особено ако се опитват да ви обиждат във връзка с вашия професионализъм и интелект. Влошаването на отношенията с колегите ви е заради вашите отлични приходи, които са ги подразнили. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг.

ВЕЗНИ

Честита Нова година! Честит Васильовден! Сутринта в почивния и празничен ден проявете такт и сдържаност в семейството. Не отлагайте деловите срещи и стартът на нови задачи. Успехът е с вас, въпреки, че малко сте загубили увереността във възможностите си заради ретроградния Меркурий. Ще се сбъднат надеждите ви и ще осъществите вашите служебни планове. Предстои ви промяна заради възможност да си осигурите още приходи. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения.

СКОРПИОН

Честита Нова година! Честит Васильовден! В празничния и почивен ден ще получите гаранции за заем, ако се освободите от обзелият ви песимизъм и въпреки че Меркурий е ретрограден. Начинанията ви носят новина за успех и финансови постъпления, а също и признание, което ще ви изкачи на нов професионален връх. Разчитайте на интуицията си. На работното си място, можете да помислите за новите си идеи и да направите малка крачка към тяхната реализация. Мечтаете за романтични мигове.

СТРЕЛЕЦ

Честита Нова година! Честит Васильовден! Успехът е с всички, които са разумни и практични при уговаряне на инвестициите, които ги мамят, или пък при решение да поставят началото на свои лични проекти, въпреки че деня е празничен и почивен. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни за вашите възможности професионални задачи, само за да блеснете пред колегите си, защото ретроградния Меркурий ще блокира устрема ви. Неочаквано романтично приключение за някои.

КОЗИРОГ

Честита Нова година! Честит Васильовден! Проведете планираните срещи, въпреки че деня е празничен и почивен и Меркурий е ретрограден и след това се отдайте на задълбочен анализ на предстоящите начинания. Имате нужна от подкрепата на вашите колеги и ще я получите. Ако сте изнервени и избухливи на работното място и не преценявате думите си, ще попречите сами при реализацията на плановете си за деня, а иначе подкрепата ви е гарантирана. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения.

ВОДОЛЕЙ

Честита Нова година! Честит Васильовден! Днес, в празничния и почивен ден, въпреки ретроградния Меркурий, ви покровителстват хора, заемащи високи постове в държавата, които са впечатлени от вашите умения. Приемете с благодарност подкрепата им, но внимавайте какво ще искат ва замяна. Вашият успех ги радва. Възможни са разправии с ваши делови партньори заради неизпълнени техни задължения. Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя.

РИБИ

Честита Нова година! Честит Васильовден! Всички планове, поднесени в празничния и почивен ден, намират подкрепа, въпреки ретроградния Меркурий, ако си наложите търпение. Приходите, които ще поучите преди края на работното време, ако сте дежурни,    са отлични и ще ви позволят да намалите темпото на работа. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение.

The post Хороскопът на Алена: Надеждите на Везните се сбъдват, новина за успех за Скорпионите appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Надеждите на Везните се сбъдват, новина за успех за Скорпионите

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви