Хороскопът на Алена: Лъвовете се срещат с колеги, Девите да обмислят промени

0

ОВЕН

Честито Рождество Христово! Въпреки, че сте самоуверени и амбицирани да се справите успешно с предизвикателствата, в почивния ден е време да преразгледате вече създадените от вас делови отношения. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост.

ТЕЛЕЦ

Честито Рождество Христово! Справяте се с лекота с всички трудности по пътя си, въпреки празничия и почивен ден. Оценката за вашата работа е висока и подплатена с добри финансови постъпления. Горди сте с постиженията си. Проведете деловите си срещи и разговори, а и късметът днес е на ваша страна, ако дейността ви е свързана с инвестиции. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите.

БЛИЗНАЦИ

Честито Рождество Христово! Неочаквано за вас в почивния ден ще ви подкрепят влиятелни хора. На успех могат да разчитат всички, които се занимават с бизнес и с търговия на интелектуална собственост. Имате възможност да предприемете действия, чрез които да попълните бързо банковата си сметка, но не рискувайте и не разчитайте на късмета си. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив.

РАК

Честито Рождество Христово! Постарайте се да отидете рано на работа, въпреки че деня е почивен, за да се подготвите за преговорите, от които зависи подписването на важни за вас инвестиционни проекти през следващата седмица.  Днес имате възможност да реализирате деловите си идеи. На работното място ви осигуряват нужното спокойствие. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Споделете тревогите си и се освободете от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Честито Рождество Христово! Днес, въпреки почивния ден, сте готови на всичко, за да се срещнете с ваши колеги, с които имате желание да създадете общ бизнес. Приемете отказът или тяхното съгласие като Съдбовен знак. Не проявявайте доверчивост към деловите си партньори, за да избегнете финансови загуби. Не навлизайте в спорове. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимите си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Честито Рождество Христово! Задължени сте да обмислите промени и да предприемете решителни действия, за да избегнете финансовите загубите, въпреки че денят е почивен. Ако се справите, успехът е с вас. Занимавайте се с професионалните си задължения без да обмисляте как да си тръгнете по-рано от работа, за да не си навредите. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако все пак тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашата интимната половинка и да не се лишите от интимните мигове.

ВЕЗНИ

Честито Рождество Христово! Страдате защото се чувствате нещастни и неразбрани в почивния ден. Отказът на вашите близки да се съобразят с вашите желания ви депресира, това е естествено поведение, ако сте работили и през почивните дни и сте ги лишили от внимание. На работното място успехът е с вас. Имате спешни служебни задачи и не бива да закъснявате за работа. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви – не се надявайте на това.

СКОРПИОН

Честито Рождество Христово! Не спорете с колегите си как да разпределите задачите си в почивния ден. Ако имате посещение на ваши задгранични партньори, не провеждайте днес делови разговори. Задълженията ви изискват да останете на работното място и след края на работния ден. Предупредете вашите близки, за да си спестите ревността и скандалите. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем.

СТРЕЛЕЦ 

Честито Рождество Христово! В почивния ден вашите колеги отказват да приемат съветите и идеите ви. Явно ги поднасяте с тон, който изисква пълно подчинение или пък звучи наставнически. Заемете се със задълженията си. Не се надявайте на странична подкрепа, а работете сами и очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породени от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките с поведението си.

КОЗИРОГ 

Честито Рождество Христово! Предстои  ви поредния изпълнен с приятни изживявания и професионални успехи почивен ден. Не мислете за възможните трудности, за да не ги предизвикате сами. Бъдете търпеливи с колегите си на работното място, дори и ако са заядливи и проявяват неуважение към вас, защото сте уверени в себе си. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират.

ВОДОЛЕЙ 

Честито Рождество Христово! Нямате повод за притеснение. Новите задачи, чието начало поставяте в почивния ден, ще ви донесат успех, признание, но и възможност да обогатите знанията и уменията си. Проведете деловите си срещи в този ден, особено ако сте на ръководен пост, защото ще са успешни и ще поставят основата на добри приходи. Вашите половинки малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятели. Обмислете как да създадете ваша обща среда.

РИБИ

Честито Рождество Христово! На работното място успехът е с вас, ако обмислите добре начинанията и не сте прибързани в този почивен ден. Ако сте уговорили делови срещи, не взимайте прибързани решения. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери. Предпазвайте се от неподходящи запознанства и разочарования в личния живот. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.

The post Хороскопът на Алена: Лъвовете се срещат с колеги, Девите да обмислят промени appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Лъвовете се срещат с колеги, Девите да обмислят промени

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви