Хороскопът на Алена: Лъвовете са неотразими, Девите ги очакват материални успехи

0

ОВЕН

Денят е почивен, но изисква да разрешите натрупалите се проблеми на работното място и у дома. Ще се наложи да потърсите помощта на ваши приятели и да се доверите на колегите си. Не взимайте сами важни делови решения, защото ще допуснете грешка, водеща до загуби. Не сядайте зад волана. Направете плановете си и за следващия месец и за новата година, въпреки че Меркурий е ретрограден. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия. Весело посрещане на Новата 2023  година!

ТЕЛЕЦ 

Ще срещнете трудности в този почивен ден, а и Меркурий е ретрограден. Породени са от организиране на важно задгранично пътуване, което сте приели преди време. Очаквайте  успехи и полза от приключването на отдавна започнати занимания, които отлагахте заради липса на време. Завършете започнатите задачи до обед. Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели. Докажете им, че сте им верни и ги обичате, а след това се отдайте на сексуални наслади. Посрещнете с добро настроение Новата 2023 година.

БЛИЗНАЦИ 

Причината да сте неуверени в почивния ден е породена от разочарованието ви от колеги, на които сте имали доверие, но са ви предали. Не се включвайте в инвестиции, свързани с нови проекти, с които не сте запознати. Търговците жънат неочакван успех в този ден, въпреки че Меркурий е ретрограден, празник е. Преодолейте вашата чувствителност, нерешителност и съмнения. Звездите предупреждават да проявите гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия. Нека нагласата ви бъде положителна за да посрещнете Новата 2023 година.

РАК

Отдайте се на рутината, без да отвличате вниманието си със странични занимания в този почивен ден. В противен случай сами ще блокирате вашия шанс да приключите със задачите си в рамките на работният ден.  Не бягайте от отговорност, Меркурий е ретрограден и търпите наказания. Преценете къде допуснахте грешка в изминалите дни. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия. Въпреки това, което имате да завършите посрещнете с добро настроение Новата 2023 година.

ЛЪВ 

Бодри сте и изпълнени с желание за активен ден, типично за вас е предимно да работите, въпреки че денят е почивен. Неотразими сте. Засилва се вашата увереност на работното място, но ще си спечелите врагове при ретроградното движение на Меркурий. Опитите да покажете знанията си и да наложите мнението си ще предизвикат недоволство във вашите колеги. Спокойно им обяснете къде са пропуските им. Веднага се коригирайте, ако нараните интимните си партньори си или ако видите, че се отдалечават. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването им.  Вечерта посрещнете Новата 2023 година.

ДЕВА

Днес, в почивния ден, ви очакват предимно материални успехи, въпреки че е краят на месеца. Не пропилявайте шансовете си за доходна работа заради прекалено дълъг размисъл и колебливост. Разпределете правилно работата си, за да завършите започнатите задачи до края на деня, дори и при ретроградния Меркурий. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Вечерта посрещнете Новата 2023 година.

ВЕЗНИ

Не давайте заеми в почивния ден, дори и ако роднини ви искат помощ, защото ретроградния Меркурий забранява да сте щедри. Бъдете внимателни при обсъждане на работа, свързана с обществени организации и финансови  документи. Внимателно се запознайте със съдържанието и значението на документите. Ще имате проблеми в общуването, ако сте прекалено претенциозни и изискванията ви към околните са високи. Очакват ви разправии с близките ви. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.  От вас зависи да посрещнете с отлично настроение и доволство Новата 2023 година.

СКОРПИОН

Бъдете критични към постъпките си в почивния ден и не се изненадвайте, ако се опитат да ви измамят. Неувереност в силите ви е причина за дистанциране на хората от вашето обкръжение. Бъдете сдържани в общуването с непознати хора и не споделяйте плановете си. От сутринта ще валят предложения за допълнителна работа, които трябва да обмислите, защото Меркурий е ретрограден. Поговорете с близките си, мили жени, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот. Посрещнете с приятна компания Новата 2023 година.

СТРЕЛЕЦ

Не е изключено точно в почивния ден в живота ви да се появят влиятелни хора, които да ви бъдат полезни. Не провеждайте  делови разговори за финансиране. Разсеяни сте и може да се съгласите на драстични условия, които да донесат загуби. Успешни са както общуването, така и новите запознанства. Установете нови познанства и разрешете битови проблеми, въпреки че Меркурий е ретрограден. Посрещнете доволни и здрави Новата 2023 година.

КОЗИРОГ

Денят е почвен, но не пречи да водите умерени разговори. Бъдете справедливи към исканията на колегите си и търпеливи при разговори с тях, ако имате да изяснявате недоразумения. Пазете се от финансови загуби. Отложете пътуванията. Получена и непроверена от вас информация ще доведе до финансови загуби. Трудностите са преодолими, но са породени и от вашите действия, което наказва ретроградния Меркурий. Вечерта обърнете внимание на семейството си. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях. Звездите ви предупреждават за разправия заради ревност от страна на половинката ви. Бъдете мили и докажете невинността си с красив букет, хубаво вино, романтична вечеря и сексуални наслади. Във ваша власт е да стъпите с добро настроение в Новата 2023 година.

ВОДОЛЕЙ

Имате сили да се справите с трудностите по пътя си въпреки неприятностите, които ви създават вашите близки в почивния ден. Пътуванията са успешни. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. От вас зависи да не се предавате във властта на емоцията и да постигнете целите си, въпреки че трудностите заради ретроградния Меркурий няма да са малко. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни. Вечерта празнувайте и посрещнете Новата 2023 година.

РИБИ

Избегнете неприятностите и конфликтите със странични хора, ако се сблъсквате с тях в този почивен ден. Очаквайте новина за подобряване на материалното състояние – заслужено и навременно. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако сте разумни и умерени. Не се захващайте с нови задачи, защото Меркурий е ретрограден. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение. Имате време да подготвите и да посрещнете Новата 2023 година.

The post Хороскопът на Алена: Лъвовете са неотразими, Девите ги очакват материални успехи appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Лъвовете са неотразими, Девите ги очакват материални успехи

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви