Хороскопът на Алена: Лъвовете да се пазят от искащи пари, Девите ще се разочароват от колеги

0

ОВЕН

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги, като не пренебрегвате ретроградното движение на Меркурий, защото с намесата си, особено ако не са ви помолили ще загубите подкрепата на всички. По-добре запазете мълчание и се отдайте на работата си. Денят е идеален за делови срещи, както и за нови делови запознанства. Справяте се успешно със задачите си на работното място. Не са изключени проблеми в личния ви живот.

ТЕЛЕЦ

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Пред вас е успешен ден който изисква да не се отпускате, да сте активни и на работното място, но да не допускате съвети от хора, които нямат право на намеса в задълженията ви. Не пропилявайте шансовете си за обмисляне на печеливши начинания, заради прекалено дълъг размисъл. Обърнете внимание на деловите предложения, особено при ретроградното движение на Меркурий. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония.

БЛИЗНАЦИ

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! При среща с влиятелна личност    заложете на вашия чар и интелект. Потънали сте в мисли заради възникналите проблеми в личния си живот. Освободете се от тях, за да не пропилеете възможностите за професионален успех, заради ретроградното движение на Меркурий. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Подновете отношенията си с ваши делови партньори. Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали.

РАК

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Подгответе се за кратко пътуване до ваши роднини вечерта или на следващи яден, но се съобразете с обстановката в държавата. Не си позволявайте забележки към вашите колеги. Ако ги предизвикате с критиката си и се впуснете в спор, ще провалите служебните си задачи. Меркурий е ретрограден и не допуска прояви на самовлюбеност. Не отказвайте предложената помощ. Работете спокойно и не създавайте конфликти. Ще сте удовлетворени от постигнатото.

ЛЪВ

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Предпазвайте се от недобронамерени познати, които ще ви се обадят днес, за да ви искат пари. Вашите отношения с деловите партньори са отлични, но малко предпазливост не е излишна. Внимавайте да не се окажете замесени в сделка, от която ще претърпите неочаквани загуби, а Меркурий е ретрограден, налагащ засилено внимание. Не влизайте в спор с колегите си. Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка.

ДЕВА

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Ще се разочаровате от некоректното поведение на ваш колега, който е получавал помощ от вас, а сега се опитва да ви злепостави, но се примирете, защото Меркурий е    ретрограден. През следващата седмица имате насрочени разговори в банкова институция, за да преговаряте за финансиране на ваш проект. Успехът е на ваша страна, ако се подготвите и бъдете уверени в думите си. Коригирайте грешките си. Разрешете проблемите.

ВЕЗНИ

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Денят ви е наситен с работа, с уреждане на пътуване, с вечеря, свързана с успех на ваш колега. Бъдете отзивчиви, ако някой търси помощта ви. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа. Меркурий е в ретроградното си движение. Ще ви донесат покана за събитие през следващите дни. Преценете дали си струва да отидете ако струпването на хора не отговаря на наложените правила за съхраняване на вашето здраве.

СКОРПИОН

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Отменете деловите срещи и не провеждайте разговори с вашите колеги, ако целите да докажете пропуските им, пък и напрегнатото ежедневие изисква да не сте заядливи и да спазвате повелята на ретроградния Меркурий. Заемете се с преките си професионални отговорности и с творческа работа. Необходимостта да получите на всяка цена признание, ще ви създаде много проблеми. В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава.

СТРЕЛЕЦ

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Днес сте напрегнати заради спешни задачи на работното място, особено ако работите в дома си. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви прекъсват и разсейват. В никакъв случай не жертвайте кариерата си заради нечии претенции и съобразете ретроградното движение на Меркурий. Не спорете заядливо, ако нещо при изпълнението на вашите служебни задачи не ви харесва. Не пропускайте да се приберете навреме.

КОЗИРОГ

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Не допускайте вашата наивност да се превърне в причина да ви използват за чужда кауза. Гонете своите цели и директно и отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги. Бизнесмени и финансисти ще се справят отлично със задачите си, ако са взели работа и у дома. Внимавайте да не нагрубите подчинените си, налагайки мнението си и правила на поведение, а заради ретроградното движение на Меркурий не злоупотребявайте с добрите им намерения.

ВОДОЛЕЙ

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Планирайте внимателно разходите си, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма, ако се налага да плащате за лечение на ваши подчинени, а и Меркурий е ретрограден. Очаква ви небивал успех на работното място, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на вашите колеги. Не отлагайте деловите си срещи дори и да не сте уверени в себе си. Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарование.

РИБИ

Честити да са имениците, празнуващи на Йордановден! Предстои ви да вземете решение, свързано с желанието ви да промените работното си място, но ви съветвам да не го правите сега. Преценете дали сте готови в този момент да поемете новите отговорности. Позволено ви е да предприемете важни промени в живота си, които сте планирали, но не и импулсивни заради ваше неочаквано хрумване тази сутрин. Меркурий е ретрограден и има различни планове за вас. Бъдете особено внимателни в отношенията.

The post Хороскопът на Алена: Лъвовете да се пазят от искащи пари, Девите ще се разочароват от колеги appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Лъвовете да се пазят от искащи пари, Девите ще се разочароват от колеги

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви