Хороскопът на Алена: Водолеите да отстояват принципите си, рискови предложения към Рибите

0

ОВЕН

Ще се сблъскате с трудности, които няма как да предвидите защото са породени непознати хора, появили се неочаквано около вас. Въоръжете се с търпение, за да се справите със задачите. Успехът е с вас. Не обиждайте колегите си с непредпазливи думи и упреци, че техни познати са ви създали проблеми. Отношенията с любимите ви хора са хармонични. Интимните мигове са ваши през целия ден, не само вечерта. Сексът не изисква планиране.

ТЕЛЕЦ

На работното място се справяте бързо със задачите си. Във ваша полза е да отложите планираните делови срещи. Не проявявайте ината си. Поставете успешно начало на нови занимания. Денят е добър за научна работа. Благоприятен е за започване на ремонт във вашия офис, ако няма да пречи на служебните ви задължения и няма да блокира работата ви, защото ще претърпите загуби. На вратата ви чука ново увлечение, което ще ви създаде много неприятности, причина за сълзи и размяна на обидни думи. Ако сте влюбени, но все още не срещате взаимност, се отдайте на интимни разговори, последвани от незабравими сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Спокойствието на вашето работното място и хармонията в отношенията ви се отразяват добре.  Избягвайте ненужните спорове и не защитавайте ваш колега, който се е забъркал в конфликт. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на непознати хора, които са привидно добронамерени, но може да ви предадат, ако вашите конкуренти им платят за услугата. Следобед пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени, но това са поредните ви глупави самовнушения.

РАК

На работното място не допускайте намеса на некомпетентни хора, ако искате да се справите бързо и безпроблемно със задачите си. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления, но не бързайте да харчите, защото тези пари са ви необходими за да покриете разходите си за месеца. Не си създавайте проблеми заради ината си. Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания. Обземащият ви гняв ще ви отдалечи от близките ви и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове.

ЛЪВ

Избягвайте критиката и не показвайте лошото си настроение на работното място, особено ако никой не ви е обидил и виновни сте си вие самите. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените разговори, които водят вашите колеги, а вие сте любопитни и постоянно надавате ухо. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Промените са във ваша полза. Вечерта възстановете хармонични отношения в дома си. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Работата ви спори, ако се предпазвате от грешки. Не харчете пари за ненужни покупки, защото ще са ви необходими в близките дни. Имате възможност да разрешите личните си проблеми. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако не се захващате със задачи, които не можете да завършите, но заради забавянето по ваша вина ще се наложи да ви отрежат от заплатата. Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение.

ВЕЗНИ

На работното място сте уверени в себе си. Изпълнени сте с желание да докажете на всички вашите способности. Предпазвайте се от предложенията за губещи инвестиции. С работата си се справяте отлично. Не се ядосвайте, ако зависите от колегите си или подчинените си, а те забавят тяхната част от общите ви задължения. Бъдете търпеливи. Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Не разчитайте на късмета си в този ден, а се доверете на себе си. С възможностите си сте в състояние да постигнете много. Бъдете търпеливи на работното място и успехът няма да ви изостави. Очаквайте материални придобивки до края на деня. Новите предложения за професионална реализация не трябва да ви главозамайват, защото може да претърпите загуби. Подтиснати сте, че сте уморени и искате да си отпочинете, но след като е във ваша полза, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели.

СТРЕЛЕЦ

Отхвърлете най-важните си задачи. Проведете отлаганите делови срещи и разговори. Вечерта си дайте почивка и не се занимавайте с нищо. Постепенно възстановявате отношенията с деловите си партньори. Дали ще съхраните тези отношения зависи от вашето добро желание и от умението ви да осъзнавате грешките си. Не се учудвайте, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря.

КОЗИРОГ

Покажете на какво сте способни на работното място. Не споделяйте новите си идеи и планове, защото неприятелите ви могат да ви провалят. Денят ви е добър за обсъждане на договори и сделки, но не позволява да поставяте подписа си под окончателните споразумения, въпреки, че вашите партньори са особено настоятелни. Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора! Имате малка надежда да изясните причината за нередовния си сексуален живот.

ВОДОЛЕЙ

Добре е да разчитате на себе си. Отстоявайте принципите си. Успехът ще бъде с вас, ако не проявявате нетърпение и не сте прибързани. Пригответе се за нови задачи. Очаквайте информация за приходи. Ако сте пестеливи, ще може по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица. Ако сте семейни, личните ви проблемите могат да се окажат сериозни и да доведат до раздяла. Несемейните ще срещнат своята брачна половинка.  Вечерта зарадвате любимите си хора с подарък и романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

РИБИ

Не мислете за бъдещите си професионални планове. Новите срещи ви носят рисковани предложения и много бъдещи разочарования. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи на решенията. Ограничете контактите си. Можете да подготвите за подпис договори и финансови документи, които ви гарантират успешно сътрудничество. Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре и сте в почивка, пътувайте. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора. Почивайте си и ако не сте във форма отложете сексуалните наслади за следващия ден.

The post Хороскопът на Алена: Водолеите да отстояват принципите си, рискови предложения към Рибите appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Водолеите да отстояват принципите си, рискови предложения към Рибите

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви