Хороскопът на Алена: Везните достигат цел, Скорпионите на романтична вечеря

0

ОВЕН

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Не сте активни и не ви се работи в почивния ден, но успехът е с вас. Не го пропилявайте само защото имате други, по-важни занимания от служебните си задължения, за да не съжалите преди края на деня. Следобед ще съжалявате за пропуснатия шанс. На всяка цена анализирайте поведението си и коригирайте грешките си, особено при ретроградното движение на Меркурий.    Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви.

ТЕЛЕЦ

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Целия ваш почивен ден може да бъде успешен, ако не се доверявате на хората, които кръжат около вас и настояват да се съобразите със съветите им. Избегнете запознанствата, според изискванията на ретроградния Меркурий. Ако сте концентрирани в работата си и търпеливи, ще се справите със задълженията си. На работното място сте уверени и спокойни и жънете финансови успехи. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи да се занимавате с проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Въпреки че денят е почивен сте в състояние да постигнете недостижими до този момент професионални висоти, но само ако поискате. Не се колебайте, а бъдете активни. Преценете дали вашите средства позволяват инвестиции в нови проекти или е по-добре да изчакате, за да не се окажете във финансово затруднения, съгласно предупрежденията на ретроградния Меркурий. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов.

РАК

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Не позволявайте на вашите колеги да мързелуват ако са на работа в почивния ден, след като имате спешни задачи, от които зависи бъдещето на фирмата ви, въпреки че и те имат потребност вечер да си почиват. Сутринта прегледайте, дори и да не ви е приятно, най-новите разпоредби, свързани с вашия бизнес, ако се налага да сте на работното си място. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот.

ЛЪВ

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Неизвестно защо в този почивен ден сте прекалено недоверчиви и изпитвате подозрение към всеки около вас, че ви мами. Заслепени от съмненията си може да не видите реалните подводни камъни, на които рискувате да се подхлъзнете. Денят е идеален за уговаряне на предстоящо сключване на сделки. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки.

ДЕВА

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! От вас зависи в почивния ден да следвате хода на събитията, да не се впечатлявате от капризите на вашите близки и да не пропилявате успешния си ден в мисли за личните си проблеми, които изобщо не са така важни. Обогатете се с нови знания. Имате възможност да подобрите материалната си стабилност и да направите печеливши инвестиции. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме.

ВЕЗНИ

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Пътят ви е свободен и дори в почивния ден ще го извървите без проблеми, достигайки успешно до поставената цел. Ще получите оценка за свършеното, но този път подплатена и със сериозни приходи. Работете спокойно, ако сте задължени да го сторите, за да успеете да завършите започнатите задачи в рамките на работния ден. При разговори с близките си не проявявайте ината си.. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Не сте настроени за работа, което е нормално в почивния ден. В състояние сте да общувате през целия ден, да попивате и да отдавате информация, но нека бъде правилната, а не случайно попаднала във вашето или в нечие полезрение. Не бъдете приказливи и не споделяйте вашите нови планове, за да не ви изпреварят. Отрицателната нагласа към предложенията на колегите ви би довела до финансови загуби. Не пропускайте романтичната вечеря.

СТРЕЛЕЦ

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Активността ви на работното място през целия почивен ден надхвърля очакванията на вашите колеги. Не е във ваша полза да се занимавате и с техните задължения, защото ще си спечелите врагове, озлобление и завист. Положете усилия, за да завършите служебните си задачи. Деловите разговори и планираните срещи ще бъдат успешни. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние.

КОЗИРОГ

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Не се доверявайте на късмета си, а разчитайте на себе си в почивния ден. Притежавате достатъчно сили, знания и интелект, за да се справите успешно и с най-трудните си служебни задължения. Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си финансово положение. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Въпреки успешния почивен ден няма да липсват неприятели, които досаждат на вашите колеги, за да измъкнат информация за работата ви. Задълбочете се и не допускайте странична намеса. Очакват ви сериозни финансови проблеми, ако имате намерение да рискувате необмислено, само защото искате да докажете, че ще бъде това, което вие решите. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях.

РИБИ

Честити да са имениците, празнуващи на Ивановден! Сред новите ви познати със сигурност има и такива, които не са добронамерени. Ако се срещнете в почивния ден и установите, че ви ласкаят и сервилничат бъдете бдителни, дори при уж приятна среща. По-добре не ги допускайте до себе си и до плановете си. Не се поддавайте на емоциите си. Стабилизирайте собствените позиции и проявете инициативност. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път.

The post Хороскопът на Алена: Везните достигат цел, Скорпионите на романтична вечеря appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Везните достигат цел, Скорпионите на романтична вечеря

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви