Хороскопът на Алена: Везните да не воюват с колеги, Скорпионите вървят устремно напред

0

ОВЕН

Не се притеснявайте от неочакваните служебни разходи, ако имате посещение от чужбина или вие самите сте в командировка. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите заради липса на готовност да обосновете исканията си. Днес запознанствата ви не са мечтаните от вас. Съсипвате отношенията с хора около вас заради новите ви познати. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

ТЕЛЕЦ

Обогатете се с необходимата ви информация и ще се справите без проблем със служебните си задължения. Довършeте изостаналите задачи и анализирайте постигнатото. Ако развивате свой бизнес се предпазвайте от кандидат-съдружници, които искат да ви измъкнат парите. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите пред вашата половинка хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте склонни да привличате използвачи и затова на работното място рискувате да предизвикате проблеми заради желанието ви да наложите мнението си. В материално отношение успехът ще бъде с вас, ако не отказвате допълнителната работа и подновите стари делови отношения. Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви и с приятели е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на интимни мигове, стига да не ви досаждат гости.

РАК

Напрежението, което ви е обзело от сутринта е заради очакване на поредния успех, водещ към финансова стабилизация. Ще блеснете и ще засенчите вашите амбициозни колеги. Склонни сте да се отнасяте подигравателно към тях, но днес бъдете на ниво, за да не съсипете доброто впечатление, което сте направили. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните.

ЛЪВ

Ако се опитват да измъкнат от вас пари за проект, който не ви засяга, не проявявайте щедрост и не давайте обещания. Успехът ви следва от сутринта, но с планирани начинания. Не влизайте в конфликт на работното място и не се опитвайте да доказвате с агресия правотата си, защото ще избухне такъв скандал, който ще ви депресира. Ако целият ви ден е зает с работа, което не е изключено и днес, вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта.

ДЕВА

Опитват се да ви създават трудности. Не се впечатлявайте, а се отдайте на мисли за работата си и се задълбочете в задълженията си. Някои колеги умишлено ви пречат. Не обръщайте внимание на подмятанията им. За изненада на всички се справяте отлично и с най-неприятните си задължения, ако не се впечатлявате от критиката. Няма как да избегнете проблемите в семейството си, след като загърбвате задълженията си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Работното място не е подходящо, за да воювате с вашите колеги. Наложете си търпение и се заемете със задълженията си. Вечерта изяснете проблемите в семейството. Денят не е успешен за срещи, за начинания и за делови разговори, нито за подписване на договори. Късметът със сигурност ще ви изостави. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка.

СКОРПИОН

Вървите устремно напред и ще поставите началото на нови занимания. Бъдете внимателни. Трудностите са преодолими. Приемайте спокойно отправената ви критика. Промяната на плановете ви за деня не е причина да се отклоните от задълженията си. Очаквайте предложение за нов бизнес. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздялата.

СТРЕЛЕЦ

Приемете безропотно разпорежданията на вашите началници като Съдбовен знак, че ако се подчините, ще ви повишат. Веднага им докажете, че сте готови да им сътрудничите, но не прекалявайте с демонстрация на възможности. Трудностите са причината да не работите активно, но ще се справите успешно, ако мобилизирате силите си. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ 

От вас зависи дали ще постигнете замисленото в този ден. Не се доверявайте на непознати хора и не се вживявайте в липсата на разбиране от страна на вашите близки. Късметът не е с вас. Откажете се от начинанията и не си вредете сами на авторитета. Заемете се с рутинните си задължения. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна, а и вие сте ги предизвикали и много добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте финансовото си състояние с активна работа по започнати проекти и положете основите за бъдещи си успехи. На работното място си гарантирате успех. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Ако овладеете депресията, която ви следва от няколко дни без причина и е в своя апогей, дори и рискованите начинания ви носят отлични приходи и похвала. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Не проявявайте капризи на работното място и не изнервяйте вашите колеги, ако сте се захванали с общ бизнес. Обмислете отново предложенията за инвестиции. Денят е добър за рутинни занимания, но не и за преговори за сътрудничество. Бъдете последователни в действията си. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, за което вие ще сте инициатори, скъпи дами и ще ги зарадвате. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади.

The post Хороскопът на Алена: Везните да не воюват с колеги, Скорпионите вървят устремно напред appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Везните да не воюват с колеги, Скорпионите вървят устремно напред

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение