Хороскопът на Алена: Близнаците с покана за коктейл, неочакван скандал за Раците

0

ОВЕН

Занимавайте се със служебните си задължения, но и с тези в дома ви, все пак деня е почивен. Не се изкушавайте да доверите плановете си на вашите колеги, за да не ги споделят веднага с ваши конкуренти. Трудно ви е да вземете бързо и правилно решение за професионалните си планове. По-добре отново обмислете всичко. Посрещнете Бъдни вечер! В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятели, отказвайки се от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Единствения успех в този почивен ден е свързан със запознанства, които ще ви донесат неочаквана бъдеща полза. Не се надявайте на приходи или на нови постижения на работното място, ако имате изостанали задачи. Разчитайте само на себе си. Срещите си отложете за следващия ден и се захванете с текущите си задачи. Подгответе трапезата за Бъдни вечер! В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс.

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен, но успешен. Ще се справите и с най-големите си отговорности и без проблем ще отхвърлите всичките си задачи за деня. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на вашите служебни цели. Очаквани финансови постъпления ви дават възможност да мислите за инвестиции. Вечерта приемете поканата за коктейл. Посрещнете с вашите близки Бъдни вечер! Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.

РАК

Успехът е с вас в почивния ден, въпреки недоразуменията, които имате да изяснявате с вашите колеги. Причината е в тяхното несъгласие с вашето мнение, въпреки че правото е на ваша страна. Старанието ви на работното място и отхвърлянето на неотложните служебни задачи до края на деня, ще ви донесе признание. Бъдни вечер! Празнувайте с добро настроение. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Ще имате полезни делови срещи, които в почивния ден за пореден път ви позволяват да разгърнете успешно бъдещо сътрудничество. Бъдете внимателни към предложенията за инвестиции. Промените на работното място са изцяло във ваша полза. Не им се противопоставяйте, дори и ако някои ви убеждава да го сторите. Подгответе и посрещнете Бъдни вечер. Ако сте се влюбили, не изисквайте от любимите си да правят това, което искате, а им дайте време да ви опознаят. Позволете си интимни срещи и сексуални удоволствия, само ако сте изяснили чувствата си и връзката ви не е временна.

ДЕВА

Справяте се блестящо с всичките си служебни задачи, въпреки трудностите, възникващи в почивния ден. Ако сте предпазливи ще спечелите уважението и подкрепата на вашите колеги. На работното място не се занимавайте с финансови документи, а ги дайте на колегите ви да ги прегледат. Не пропускайте да вземете участие в подготовката на Бъдни вечер! Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове.

ВЕЗНИ 

Предстои ви успешен почивен ден, в който може да докажете не само професионализма и интелекта си, а и да се справите с проблемите, породени от допуснатите грешки. Нищо не е в състояние да ви попречи на плановете и на успехите, ако вие самите не решите  да се отдадете на развлечения, а и вечерта подгответе трапезата за Бъдни вечер! Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа подтискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение.

СКОРПИОН

Пред вас се разкрива възможност ваши познати да ви бъдат полезни, въпреки че деня е почивен, при преодоляване на служебните проблеми. Въоръжете се с търпение, за да не провалите деня си. Трудности ще ви попречат да осъзнаете къде е измамата в направените ви предложения. Откажете се от начинанията. Подгответе се да посрещнете Бъдни вечер! В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот.

СТРЕЛЕЦ 

Деловите разговори са неуспешни в почивния ден, а също и опитите на надскочите възможностите си и да се натоварите с допълнителни задачи. Ако искате да се справите с възникващите проблеми разчитайте на себе си. Доверите ли се на ваши колеги или приятели, може да се провалите напълно и да се наложи да започнете всичко от начало. Не пропускайте да посрещнете със семейството си Бъдни вечер! Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор. Семейните да не мъстят на половинката си с изневяра и секс с непознати партньори.

КОЗИРОГ

Денят е почивен и е изпълнен с надежди и планове – реални и постижими. Избягвайте да се натоварвате с работа, която е над вашите възможности, за да не изостанете със служебните си задачи.  Идеите ви ще донесат добри приходи. На работното място сте уверени във възможностите си и изпълнени с желание да докажете способностите си. Както винаги имате настроение и желание да помогнете за трапезата на Бъдни вечер. Склонни сте да вините половинката си за липсата на хармония в отношенията ви. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Успехът е с вас през целия почивен ден. Не водете разговори с вашите колеги, които са допуснали грешки и искат да им помогнете. Няма как да го сторите, защото ще накажат вас. Ограничете срещите си с делови партньори и не подписвайте договорите с тях днес, празничен е деня и няма да е успешен. Пригответе вкусни ястие и посрещнете Бъдни вечер! Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си.

РИБИ

Денят е почивен, но ви позволява да увеличите приходите си и да се справите блестящо с новите си служебни задачи, които са и много отговорни и изискват да сте внимателни. Проведете планираните делови срещи, защото успехът е с вас при разговорите и договарянето на финансиране. Подгответе се да посрещнете Бъдни вечер! Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимната ви половинка със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили.

The post Хороскопът на Алена: Близнаците с покана за коктейл, неочакван скандал за Раците appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Близнаците с покана за коктейл, неочакван скандал за Раците

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви