Хороскопът на Алена: Близнаците разрешават труден проблем, неприятни срещи за Раците

0

ОВЕН

Очаква ви напрегнат, но ползотворен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството и колегите ви. Бъдете точни и принципни и ще докажете, че сте перфектни в работата си. На работното си място, не се поддавайте на примамливи предложения, защото сте повлияни от ретроградното движение на Меркурий. Коригирайте свои грешки. Прекалили сте с изискванията си към вашия съпруг. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас, защото вашата заетост не е причина да ви прислужва у дома. Не е изключено да се разминете със сексуалните мигове заради ината ви и нежеланието да се извините.

ТЕЛЕЦ

Имате възможност да разширите дейността си. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте искали да се развивате, въпреки забраната на Меркурий, който е ретрограден. Не проявявайте агресия в поведението си към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си. Вечерта си останете у дома и се отдайте на бездействие. Умората през деня не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Използвайте цялото си влияние, за да разрешите труден проблем на работното място. Нетипично стабилни сте за хора с вашия темперамент. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация заради продължаващото активно ретроградно движение на Меркурий. Бъдете сдържани и не заставайте срещу себе си, само за да не разочаровате някого. Не сте уверени в чувствата на съпруга си и обмисляте раздяла. Внимавайте, защото със сигурност ще съжалявате за решението си. Не допускайте сексуален контакт, ако сте обтегнали отношенията си необратимо, защото може да се окаже с последици, блокиращи възможността за раздяла.

РАК

Ще си спомните за отдавна създадени ви проблеми от човек, който ви се е обадил неочаквано и иска среща с вас. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Днес ви престои труден ден заради вашето противопоставяне на всички, подтикнато и от ретроградното движение на Меркурий. Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в близките дни ще се окажат срещу вас. Вечерта си създайте приятни емоции. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте възвърнатата хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Денят е благоприятен за творческа дейност и пътувания. Очаквайте отлични финансови постъпления. Не влизайте в конфликт на работното място заради ретроградния Меркурий.  Не натоварвайте колегите си с вашето безпричинно песимистично настроение, защото ще ги разочаровате с впечатлението, което създавате, че не се радвате и на собствените си успехи. Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря, въпреки че обикновено готвите вие. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Здравето ви се стабилизира. Избягвайте стреса.

ДЕВА

Помислете за начините, чрез които да докажете правотата си пред ръководството и да получите заслужено признание, особено с новите идеи и проекти, които им поднасяте. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия, а и Меркурий е в  ретроградното си движение. Търпението ви носи повече полза от прибързаността. Влюбени сте в интимния си партньор, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания, но е добре да не правите крайни изводи, ако не сте се опознали добре.

ВЕЗНИ

Съдбата ви дава възможност да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството преди края на месеца, защото е от значение за периода и края на годината. Общуването с партньорите ви и ново запознанство ще ви създадат добра основа в материално отношение въпреки ретроградния Меркурий. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени и не реагирайте по женски импулсивно и с обидни думи. Отговорете на удара със спокойствие и не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални мигове.

СКОРПИОН

В този ден сте в добро настроение и с отлично самочувствие, но само от вашето търпение и умение да сте сговорчиви, когато е необходима зависи да ги съхраните. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще навредите на себе си, а Меркурий продължава да е ретрограден. Заемете се с разплащането по застраховки и текущи плащания. Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимния ви партньор.

СТРЕЛЕЦ

Съдружник ще ви отправи несправедливи обвинения, че не сте коректни, въпреки дългогодишната работа. При първа възможност прекратете отношенията си за да спазите повелята на ретроградния Меркурий. Повлияни сте от предложения, обещаващи ви материални успехи, чрез нова работа. Ще е грешка ако се преместите прибързано и се лишите от сегашната си стабилност, дори и от обвиненията към вас. Вечерта задължително създайте хармония в семейните си отношения, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. Не се лишавайте от желаните сексуални мигове с вашия партньор.

КОЗИРОГ

Предстои ви поредния неблагоприятен ден заради ретроградното движение на Меркурий. Емоцията и трудностите са пречка да оцените реално възможностите си, а това е важно за вашата работя. Не влизайте в спор с колегите си. Стабилизирайте постигнатото до момента. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания, за да избегнете проблемите. Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите о подкрепата на партньора си и от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Подгответе се да останете на работното си място и след края на работното време. Освен финансовите постъпления ще ви зарадват и успешни делови запознанства и разговори. Бъдете внимателни в работата си, защото са възможни грешки и сериозни пропуски. Успехът е с вас, въпреки ретроградния Меркурий, ако сте концентрирани, търпеливи и толерантни към чуждите потребности. Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете обострената си чувствителност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове и сексуални наслади.

РИБИ

Поднесете идеите си на вашите колеги и не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговорът си. Разчитайте на себе си. Контролирайте емоциите си заради ретроградния Меркурий. Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на плановете и задълженията ви. Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството си. Интимният ви партньор е неприятно изненадан от отказът ви от интимни мигове. Веднага ще реши, че сте изневерили.

The post Хороскопът на Алена: Близнаците разрешават труден проблем, неприятни срещи за Раците appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Близнаците разрешават труден проблем, неприятни срещи за Раците

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение