Хороскопът на Алена: Близнаците да решават проблемите без началник, Раците се чувстват стабилни и доволни

0

ОВЕН

Ще бъдете неприятно изненадани от новината, че ваш конкурент опитва да ви отстрани от заемания пост, особено ако се занимавате с политика. Бъдете бдителни при започналото ретроградно движение на Меркурий. Заемете се със задълженията си. Не ви съветвам да се трудите активно, ако се налага да сте на работното си място, отдайте се на задълженията си до обед. Пътувайте. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят.

ТЕЛЕЦ 

Постарайте да си изясните какви са плановете ви за следващите два месеца и не допускайте ненужно разпиляване при започналото ретроградно движение на Меркурий. От правилното разпределение на вашите задачи зависи дали ще ги отхвърлите в срок. Тези от вас, които имат намерение да пътуват за делова среща, да са подготвени, че може да закъснеят. Не проявявайте нервност. Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани.

БЛИЗНАЦИ

Не сте настроени за общуване с близките си и с вашите колеги. Ако имате професионални проблеми ги разрешете сами, без намесата на вашия началник, особено след като Меркурий е ретрограден и искането за подкрепа може да се окаже във ваша вреда. Тези от вас, които развиват бизнес, днес може да пожънат неочакван успех. Когато се приберете изяснете отношенията с интимната си половинка и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади.

РАК

Ще се чувствате стабилни и доволни. Доброто ви настроение ще повлияе и околните. Нямате причина да се притеснявате за финансовото си състояние. Какво по-хубаво от това. Опитват се да провалят обмислянето на новите ви професионални планове, но няма да успеят да ви навредят, защото сте подготвени за удари от неприятели и все пак Меркурий е ретрограден. Личните ви отношения са проблемни, скъпи дами. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

ЛЪВ 

Ако следвате верните ходове, може да ви предложат повишение, защото вашия началник ви харесва и одобрява работата ви. Възползвайте се от тази възможност, но с мярка, защото Меркурий  вече е ретрограден. Задачите ви е са много и затова е добре да планирате следващия месец и да обмислите къде да прекарате почивните и празнични дни. Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове.

ДЕВА

Съдбата ви закриля, въпреки трудностите на работното място през целия ден. Засилва се увереността ви, че успешно ще се справите със задачите си в поставения срок. Пазете се от негативно влияние, подтикнато и от ретроградното движение на Меркурий. Контролирайте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!

ВЕЗНИ

Очаквайте трудности при постигането на мечтаните материални успехи и заради ваши пропуски и заради ретроградния Меркурий. Не пропилявайте шансовете си за уговаряне на доходна работа. Приемете делово предложение. Работата в съдружие ви носи успех, защото ще ви бъде по-лесно да преодолявате трудностите по пътя си. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие. Запознанствата ви носят разочарование, ако се предадете във властта на нечий чар. Демонстрацията на чувства цели да измъкне парите ви.

СКОРПИОН

Днес сте във властта на неблагоприятни контакти, които ви пречат да сте достатъчно прозорливи. Намерете бързо решение на проблемите си, за да не се задълбочат по време на ретроградното движение на Меркурий. Ако сте концентрирани и търпеливи, ще се справите със задълженията си. Не допускайте чувствата да попречат на разума да види истинските черти на хората, домогващи се до вашите планове. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата й да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят в края на годината.

СТРЕЛЕЦ

Денят изисква да сте критични към постъпките си, за да избегнете трудностите сутринта. Имате възможност да се справите със задълженията си на работното място. Избягвайте новите запознанства, бъдете сдържани в общуването с колегите си и деловите си партньори и не забравяйте, че Меркурий започна ретроградното си движение. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящата половинка, а това може да се случи точно преди края на годината.

КОЗИРОГ

Събудете любопитството на вашите колеги, като ги запознаете с вашите нови проекти и им помогнете да вникнат в същността им, въпреки че Меркурий е вече ретрограден. Успехът ви е сигурен, ако ги претворите в реалност. Бизнесмените днес не бива да се съгласяват на инвестиции. Да отложат разговорите за следващия месец. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост.

ВОДОЛЕЙ

Денят е особено успешен за хората на изкуството, които ще получат мечтаното предложение за изява извън България. Не бива да го отказват. Не пропускайте възможността за себеизява, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не е във ваша полза да започване нови задачи в края на месеца. Изчакайте няколко дни и обмислите още веднъж намерението си. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас.

РИБИ

Днес сте импулсивни и устремени към нови хоризонти, а Меркурий започна ретроградното си движение. Искате да осъществите една ваша голяма мечта, но не го правете с устрем, който може рязко да бъде блокиран заради неочаквани трудности. Не е изключено да ви посетят ваши делови партньори, пристигнали неочаквано от чужбина. На всяка цена осъществете среща с тях. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията.

The post Хороскопът на Алена: Близнаците да решават проблемите без началник, Раците се чувстват стабилни и доволни appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Близнаците да решават проблемите без началник, Раците се чувстват стабилни и доволни

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви