Хороскопът на Алена: Близнаците да не уговарят делови срещи, Раците да не предприемат задгранично пътуване с кола

0

ОВЕН

Денят е добър за себеанализ и осъзнаване на грешките, които ви пречат да постигнете професионалния връх, към който сте се устремили. Меркурий е ретрограден, но ви предстои да поемете отговорни    служебни задачи. На работното си място ще имате успех, ако сте разумни. Не липсват и възможности за постигане на финансови успехи. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не пътувайте. Видимо необходими покупки за дома ще ви ядосат и ще излеете гнева си на вашите близки, защото не са се допитали до вас. На работното място се заемете със задълженията си, отдайте се на рутината, защото Меркурий е ретрограден. За тези от вас, които се занимават с проспериращ бизнес не е от полза, ако налагат мнението си насила в днешния ден. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, в което вие ще сте инициатори, скъпи дами. Вечерта посетете ваше любимо заведение.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете отговорни към задълженията си в семейството, ако са ви поставили задачи, дори и да се налага рано сутринта да сте на работното си място. Не проявявайте агресия при ретрограден Меркурий и не допускайте ви пречат. Не уговаряйте делови срещи, ако не сте подготвили предложенията си и не сте обсъдили всички детайли и нови идеи с колегите си. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението.

РАК

Не предприемайте задгранично пътуване с кола, защото Меркурий е ретрограден и неочакваностите дебнат на пътя. Заемете се със задълженията си и не се опитвайте да измамите ваш колега, който се е представил пред вас различно от вашите очаквания. Не му мъстете. Уговорените делови срещи изискват от вас да сте уверени в исканията си. Не ги отлагайте заради по-маловажни задачи. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани.

ЛЪВ

Въпреки че притежавате отлични знания, не се изкушавайте от начинания във времето на ретрограден Меркурий.    Вашите нови идеи ще ви помогнат да откриете нови възможности за себереализация. Не пътувайте. Не рискувайте и не се занимавайте със съмнителни финансови инвестиции, за да избегнете финансовите загуби и да не предизвикате провала си. Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си.

ДЕВА

Съсредоточаването в служебните ви задължения ще даде добри резултати, ако се налага да работите до късно. Не се изненадвайте от липсата на знания при ваш колега, сами сте го приели в отдела ви или във фирмата, никой не е виновен, че не сте дали вярната оценка, а ретроградния Меркурий ви подава все пак важната информация. Всички професионални проблеми разрешете, като действате спокойно и внимателно на работното си място. Не критикувайте колегите си. Вечерта се отдайте на активна почивка.

ВЕЗНИ

Днес сте склонни да се доверявате на всичко, което ви казват, а използването на невярна информация ще навреди на авторитета ви. Не сте уверени в силите си. Чувствате се разколебани и нерешителни, но този факт ви предпазва от грешки и заради ретроградния Меркурий. Депресията може да ви попречи да видите възможните удари, подготвяни от ваши конкуренти. Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта.

СКОРПИОН

Запознанство може да промени из основи вашия живот. Наложете си спокойствие, ако се опитват да ви създават проблеми у дома или на работното място или да ви използват, а и ретроградния Меркурий ще ви подкрепи. Денят позволява обсъждане и потвърждаване на договорите, които предстои да бъдат подписани. Трудностите на работното място ще ви предпазят от грешки, а също и от рисковани начинания. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта ви се иска да отидете рано на работа, за да не пропуснете важна среща. Не позволявайте на вашите близки да ви товарят със задачи, защото за да им отговорите и кажете дали ще се заемете с тях рискувате да провалите възможността за повишение, което ви предлагат въпреки ретроградния Меркурий. Постарайте се да намерите правилното решение за проблемите с вашите нови колеги. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят.

КОЗИРОГ

Главната ви задача е да не пропускате срещата с ваши задгранични партньори, които са пристигнали, за да обсъдите финализиране на договор за съдружие, въпреки че Меркурий е ретрограден. Успехът е с вас. Нямате причина за притеснение. Ако имате възможност, проведете следобед служебните си срещи. Запазете спокойствие и не прекъсвайте събеседниците си. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви натоварен и изпълнен с напрежение ден, заради който може да промените плановете си, ако не съумеете да степенувате задачите си по важност в периода на ретроградния Меркурий. Ако се занимавате с търговия, успехът е с вас, но не и ако сте наивни. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Овладейте вашата прибързаност. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек.

РИБИ

Предприемете промени и ще се справите с всичките си задачи бързо и успешно, въпреки че Меркурий е ретрограден. Запознанствата са ви приятни и полезни. Не проявявайте капризи, ако искате нещо от вашите колеги. Ако имате свой бизнес, не ви препоръчвам да обмисляте смяна на работата си или деловите си партньори, но не пропускайте да се вслушате в отправените ви деловите предложения. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна напоследък.

The post Хороскопът на Алена: Близнаците да не уговарят делови срещи, Раците да не предприемат задгранично пътуване с кола appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Близнаците да не уговарят делови срещи, Раците да не предприемат задгранично пътуване с кола

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви