Хороскопът на Алена: Близнаците блестят с интелекта си, Раците да избягват неприятности с КАТ

0

ОВЕН

Вашите колеги не успяват да влязат във вашето темпо при изпълнението на служебните задачи и се опитват да ви блокират при ретроградния Меркурий, въпреки неочакваните проблеми в цялата държава. Вашите професионални планове се реализират според очакванията ви. Всички са на ваша страна, ако си наложите търпение. Нова любовна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата или сте семейни. Не се впускайте в изневери. Ако още днес или вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

ТЕЛЕЦ

Успехът ви съпътства, но бъдете отговорни към себе си и околните. Внимавайте със запознанствата. Ограничете разговорите с вашите колеги. Начинанията са обречени на провал, ако сте инатливи и импулсивни, заради все още ретроградния Меркурий. Приемете предложения за допълнителна работа, ако сте в състояние да ги завършите до края на деня. Подвластни сте изцяло на емоцията. Без да искате можете да нараните интимния си партньор. Любовта ви не е достатъчна. Дарете романтични мигове на любимия, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност да блеснете с интелекта си, без да прекалявате и да налагате насила мнението и правдата си при ретроградното движение на Меркурий. Задължени сте да сте отговорни на работното място и да помогнете на вашите колеги, въпреки че ви завиждат и се превръщат в очите ви в досадни и неблагодарни. Трудности по пътя ви няма да липсват. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимия. Докажете му, че чувствата му са споделени. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньора ви.

РАК

Не пътувайте, защото Меркурий е ретрограден, а и за да избегнете неприятности с пътната полиция. Завършете започнатите задачи. Не е изключено или да ви повишат или да ви преместят на друго място. Пазете се от ваши делови конкуренти, които сте предизвикали с думите си и сте ги засегнали така, че трудно ще ви простят, а и целят да ви навредят. Денят е идеален за създаване на семейство. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си партньори и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви отношения са хармонични. Отдайте се на незабравими сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Успехът е с вас през целия ден. От вас зависи дали ще го уловите, за да ви дари уважение и заслужено признание. Имате сили да приемете предизвикателствата. Напрегнати сте без причина, въпреки че се радвате на покровителството на Съдбата при това въпреки  ретроградното движение на Меркурий. Не отлагайте планираните служебни разговори. Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви помогне да си възвърнете чувствата на любимите ви хора. Денят е неблагоприятен за сключване на брак. Отдайте се на чувствата си и на сексуални преживявания, ако имате до себе си интимни партньори, в чиято любов сте напълно сигурни.

ДЕВА

Днес сте притеснени заради отношението на вашите делови партньори и подчинени, защото им осигурихте комфорт за работа по време на извънредните мерки, а те не го оценяват и не вършат задълженията си. Вашите представи за успех са свързани с прекалено завишени изисквания към работата на вашите колеги. Предпазвайте се от конфликти породени и от ретроградния Меркурий. Пазете се от ненужни разправии. Заемете се и със семейните си задължения. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към желанията ви.

ВЕЗНИ

Имате неочаквано много задължения, но и ще се наложи да разрешите проблемите на ваш колега, въпреки ретроградния Меркурий. Чрез активната си работа сте длъжни да му помогнете, а след това да се заемете със задачите си, особено с неотложните. Предпазвайте се от грешки, заради миг невнимание, които  е добре веднага да поправите. Чувствата ви личат от разстояние. Готови сте на всичко, за да ви отговорят със същите чувства, но трябва да сте искрени и неподправени в поведението си. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни преживявания.

СКОРПИОН

Ще се окажете в центъра на конфликт, свързан с финансови проблеми, които не ви засягат. Всички са вперили погледи във вас и се надяват да се справите с един жест. Не са изключени конфликти с ръководството, което не приема отказът ви да помогнете въпреки ретроградния Меркурий. Ако имате собствен бизнес не критикувайте вашите подчинени. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани, ако я съхраните. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс.

СТРЕЛЕЦ

Премълчавайте и не влизайте в спор с вашите колеги, ако не ви засяга. Намесата ви може да е причина за дистанцията им, която не е във ваша полза. Не се карайте с вашите близки и приятели, защото без да усетите рискувате да си навредите при ретроградното движение на Меркурий. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение. Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.

КОЗИРОГ

Промените, които неочаквано заварвате на работното място няма как да бъдат във ваша полза. Явно някой ваш неприятел иска да ви създаде трудности след като и Меркурий  е все още ретрограден. Въпреки тях успехът е с вас. Отложете взимането на важни делови решения, ако зависи от вас и изчакайте края на месеца. Анализирайте грешките в поведението си, за да избегнете поредните проблеми. Вечерта се усамотете и се вгледайте в себе си. Несемейните жени днес може да срещнат любовта на живота си. Не бива да пропуснете сексуалните удоволствия и интимните разговори.

ВОДОЛЕЙ

Вземете важни делови решения. Запознанствата в този ден са предимно в деловата сфера, затова не ги избягвайте. Ползата е взаимна. Успехът ви е гарантиран. Не бъдете скъперници, ако се налага да купувате нещо за дома и семейството. Недобронамерени съвети може да повлияват негативно работата ви, ако се вслушате в тях, защото Меркурий е ретрограден. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили.

РИБИ

Заредили сте се оптимистично настроение, което няма да ви изостави през целия ден. Разрешете проблемите, свързани с финансиране на ваш бизнес и вярвайте в успеха си. Трудностите, които срещате, са преодолими, ако се заемете със задачите си и не обмисляте задгранично пътуване, а и Меркурий е все още ретрограден. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.

The post Хороскопът на Алена: Близнаците блестят с интелекта си, Раците да избягват неприятности с КАТ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Близнаците блестят с интелекта си, Раците да избягват неприятности с КАТ

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви