Футболист номер 1 на България Кирил Десподов връчи стипендия на свое име в родното си училище в град Кресна

0

Футболист номер 1 на България Кирил Десподов връчи стипендия на свое име в родното си училище в град Кресна. Вчера, 09.06.23г., капитанът на националния отбор  на Лудогорец Кирил Десподов връчи обещаната от него стипендия в СУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Кресна.
С наградата бяха удостоени ученичките Мишел Илиева от 7а клас и Анастасия Ташева от 8. клас.
Те са сред отличените ученици, отговарящи на редица критерии като отличен успех, постигнати високи резултати в състезания и олимпиади, добро поведение, без наложени санкции и отсъствия по неуважителни причини.
Тъй като и двете момичета отговаряха на поставените изисквания, изразиха писмено мотивите си защо да получат наградата, което да бъде решаващо за избора на Десподов.
След прочита им, капитанът на Лудогорец реши да връчи и на двете ученички стипендия, тъй като според него тези деца я заслужават напълно.
Мишел и Анастасия получиха плакети с техните имена и парична награда, която ще бъде връчена на техните родители. Ръководството на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ благодари на Кирил Десподов за жеста и се надява тази стипендия, която ще дава всяка година, да бъде мотивираща за всички ученици.

Футболист номер 1 на България Кирил Десподов връчи стипендия на свое име в родното си училище в град Кресна

The post Футболист номер 1 на България Кирил Десподов връчи стипендия на свое име в родното си училище в град Кресна appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви