Фолк фест Банско 2023

0

Изживейте вълшебството на българския фолклор! Потопете се в магията на традициите и народното творчество в разкошните юлски дни и вечери в подножието на величествения Пирин!
Община Банско има удоволствието да покани всички любители на българската народна музика, песни и танци, на нашите традиции и обичаи, да съпреживеем заедно един празник на българския дух.
На 21 и 22 юли 2023 г., Банско посреща любителите на фолклора от България и чужбина. Организаторите – Община Банско и „Дани лазер шоу”, предлагат интересна и наситена с различни събития фестивална програма. Посетителите ще имат възможност да се насладят на удивителни изпълнения на автентичен и обработен фолклор. Живата фолклорна музика и танците ще пренесат зрители и участници в магичния свят на традициите – не само българските, но и на гостите от Сърбия и Полша. И в двете фестивални вечери центърът на Банско ще се превръща в голяма хоротека под звездите, а занаятчии ще демонстрират майсторлъка си и произведените от тях художествени изделия.
ФОЛК ФЕСТ БАНСКО 2023 няма конкурсен характер и възрастови ограничения. Целта на организаторите е да създадат незабравими спомени за всеки, който се присъедини към този изключителен празник.
Заповядайте на ФОЛК ФЕСТ БАНСКО 2023, потопете в магията на българския фолклор и споделете усещането за принадлежност към богатото културно наследство на България.
Концертите ще се проведат на открита сцена в центъра на Банско на 21 и 22 юли 2023 г.
За повече информация можете да се обърнете към г-жа Дани Георгиева на тел. 0890545152, e-mail – danilazershow@gmail.com
Срок за записване – 5 юли 2023 г.
ОЧАКВАМЕ ВИ НА ФОЛК ФЕСТ БАНСКО 2023 – 21-22 ЮЛИ

The post Фолк фест Банско 2023 appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви