Финалист от „Гласът на България“ се размина на косъм от смъртта при катастрофа с любимата му Сесил

0

Бургазлията Калоян Николов, който бе финалист в последното издание на „Гласът на България“, е катастрофирал с колата си „Хонда Сивик“ късно вечерта в Неделя. Новината съобщи самият той във Фейсбук профила си, като публикува снимки и благодари на Бог, че е останал невредим след удара.

„Гумите на вярната ми Сесил блокираха и се завъртях на пътя на един завой, без да мога да спра, накрая се ударих в дърво. Благодаря на Бог, че ме запази невредим“, обясни той пред Флагман.

 

 Инцидентът с българския Джейсън Момоа е станал на прибиране от Разград към Бургас.

„Цели 29 хиляди километра бяхме заедно със Сесил, но явно ѝ дойде времето, стара кола е. Пийте по едно за мое здраве по празниците“, Калоян, който на въпрос коя е най-голямата любов в живота му, до вчера отговаряше – Сесил, с която прекарват времето си заедно на пътя.

„Благодаря ти Сесилче… Въпреки, че явно ти дойде времето, отново ми спаси живота и ме запази релативно здрав. За всички, които ще видят това, пийте едно за мен следващите дни и се надявам да се видим, живи и здрави!“, написа той в мрежата.

The post Финалист от „Гласът на България“ се размина на косъм от смъртта при катастрофа с любимата му Сесил appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Финалист от „Гласът на България“ се размина на косъм от смъртта при катастрофа с любимата му Сесил

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви