Фестивал на доброто в село Дамяница

0

Село Дамяница, община Сандански празнува своя празник, като неизменна част от него е и превърналият се вече в традиционен – десети „Фестивал на доброто”.
В навечерието на големия християнски празник – Голяма Богородица, традицията да се предава доброто ще се спази и тази година.
С много усмивки и настроение в празничния концерт ще вземат участие децата на Дамяница, ВГ „Звънче“ с ръководители Здравка и Люси Гошевски, Денс клуб „Кристал“ към НЧ „Братя Миладинови – 1914“, гр. Петрич с ръководител Марина Димова и Детски танцов състав „Звездица“ към НЧ „Отец Паисий-1919“, гр. Сандански.
Гост – изпълнител на юбилейното 10-то издание на Фестивала на доброто ще бъде любимата фолклорна певица- Гуна Иванова.
Традиционната маса с ястия, грижливо приготвени от жители на селото, отново ще обедини всички заедно в благородна кауза.
Организаторите поднасят своята покана към всички с надеждата и убедеността, че заедно можем да направим светът по-добър – 14 август /понеделник/, 20:00 ч., с. Дамяница, дворът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'покана десети фестивал на доброто 14.08.2023 г. c. дамяница 20 00 часа заповядайте!'

The post Фестивал на доброто в село Дамяница appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви