Улеснен достъп до спортни площадки в Разлог

0

Кметът на Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметът  Гергана Колчева-Фарфарова обсъдиха варианти за монтаж на нови прегради, около спортните площадки, в двора на Начално училище “Св. св. Кирил и Методий” и Основно училище “Никола Парапунов” като част от дейностите към инициативата за “Безопасна и здрава среда”.

Към настоящия момент, достъпът до спортните площадки е ограничен, заради заключване на училищните дворове, което е и предпоставка за прескачане и нанасяне на повреди на огражденията. В близките седмици предстои да монтираме допълнителни прегради и да обособим нови входове, за да предоставим свободен и безопасен достъп до общинските, спортни терени на деца и възрастни, извънучебно време, както и да облекчим отговорността за опазване на площадките, от страна на двете учебни заведения”, коментира инж. Гърменов.

На място днес инж. Гърменов и  Фарфарова, заедно с експерти, взеха решение към спортната площадка в началното училище да се отвори съществуващият вход (откъм ул. “Арх. Александър Г. Баров”), а допълнителна преграда да ограничава достъпа до дворното пространство на ОУ “Никола Парапунов”, извън учебно време.

The post Улеснен достъп до спортни площадки в Разлог appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви