Уволниха управителя на „Благоевград Еко Транспорт“ Мирослав Кюпов, мястото му зае…

0

Прекратиха договора на управителя на Общинско дружество „Благоевград Еко Транспорт“ Мирослав Кюпов по предложение на кмета на Община Благоевград Методи Байкушев. Това се случи по време на днешното извънредно заседание на Общински съвет – Благоевград.

Мястото на Кюпов, до провеждането на конкурс за избор на управител, ще заеме Александър Коюмждиев, който към днешна дата е ръководител „Транспорт“ в Общинско дружество „Чистота“.
Коюмждиев се занимава с управление на транспорт от 2006 година, като от 2020 година работи към Община Благоевград. В момента върви процедура по неговото лицензиране за ръководител на обществен транспорт, обясни кметът Байкушев. Основната задача на временно изпълняващия длъжността управител ще бъде да осигури постигането на показателите за устойчивост по проекта, заради който бе създадено Общинското дружество „Благоевград Еко Транспорт“, както и работи за намаляване на разходите за транспорт в Благоевград.

„Мотивите ми да поискам тази промяна са свързани с това, че когато се възлага управлението на общинско дружество е нормално да има доверие между кмета и ръководителите. Такова доверие между мен и г-н Кюпов не можа да възникне. Предложението правя на базата на управленската си интуиция“, добави Байкушев. Кметът благодари на Мирослав Кюпов за свършената работа и за сплотяването на екипа на дружеството.focus

The post Уволниха управителя на „Благоевград Еко Транспорт“ Мирослав Кюпов, мястото му зае… appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви